Werken bij Okido

Werken bij Okido

Bij Okido willen we onszelf te allen tijde breder in de markt zetten en doorgroeien. Die groei staat onlosmakelijk verbonden met een toenemend aantal medewerkers. Daarom zijn we vaak op zoek naar nieuwe medewerkers om aan ons team toe te voegen.

Ons team bestaat uit enthousiastelingen die graag samen de schouders eronder zetten. Er wordt veel gelachen en we maken altijd tijd voor elkaar. De dingen die we bereiken, bereiken we samen.

Kijk jij ernaar uit om te werken in een team vol gezelligheid, in een gemoedelijke sfeer en met leuke collega’s? Kijk dan hieronder naar de beschikbare vacatures!

Chauffeur/logistiek medewerker (36-40 uur)

Wij zijn per direct op zoek naar een chauffeur die ook in het magazijn inzetbaar is als logistiek medewerker!

Als chauffeur rijd je door het hele land (en soms over de grenzen) om meubilair bij onze klanten af te leveren. Als je niet onderweg bent, help je in het magazijn met het klaarzetten van orders, het laden en lossen van vrachtwagens en het helpen van klanten die bestellingen komen afhalen. Genoeg afwisseling dus!

Ben jij:
– minimaal 18 jaar?
– flexibel, gemotiveerd en bereid om de handen uit de mouwen te steken?
– in het bezit van rijbewijs B (en eventueel een heftruckcertificaat)?

En wil je werken in een leuk, hecht team dat van doorpakken weet, maar ook tijd maakt voor gezelligheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op door te bellen naar 0513 418 882, of door een mail te sturen naar info@okidobv.nl. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Menu