okido webshop b2b 


KwaliteitsMEUBilair
BINNEN 5 WERKDAGEN GELEVERD

Alles wat u hier in de webshop vindt, is direct te bestellen en wordt uit voorraad geleverd. Ga naar okidobv.nl voor uw totale projectinrichting!

Projecten

Deze webshop is bedoeld voor zakelijke klanten en bevat een deel van het assortiment van Okido BV. Ons complete aanbod vind je op www.okidobv.nl!

Daarom OKIDO

DIRECT BESTELLEN ZONDER OFFERTE
BINNEN 5 WERKDAGEN GELEVERD
ALTIJD LAGE PRIJZEN

ONZE MEEST BESTELDE MEUBELS

Horecameubels van topkwaliteit

U bevindt zich in dé webshop op het gebied van horecameubels en terrasmeubels. Bij ons kunt u alles vinden voor uw horeca terras en interieur. Ga voor nieuwe horeca terrasstoelen of barkrukken voor een luxe en diverse uitstraling. Ook hebben wij tafels voor het terras of voor binnen. Of mix en match uw eigen tafel met onze tafelonderstellen, zodat deze perfect in uw interieur past. Wat u ook wilt, bij ons zit u goed!

Levering

Onze horecameubels en terrasmeubels zijn op voorraad en direct leverbaar. Kies uw producten en wij zorgen dat ze binnen 5 werkdagen geleverd worden. Lees meer over onze levering en producten bij Over ons.

Meer informatie over ons meubilair?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen!

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.

richmond stoelen sfeerfoto