Verzenden en leveren

Zodra je bij ons een bestelling plaatst,  kun je natuurlijk niet wachten tot de meubels bij je worden afgeleverd. Hieronder lees je alles over de verzending en levering van je bestelling.

 

UPDATE: Onze levertijden lopen momenteel op in verband met enorme paasdrukte. Wij doen nog steeds ons best om zo snel mogelijk te leveren, maar de levertijd kan momenteel uitlopen naar 10 werkdagen.

Wij leveren binnen 5 werkdagen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan nemen we uiteraard contact met je op.

Dat hangt af van de grootte van je bestelling en van de plaats waar je bestelling afgeleverd moet worden. De definitieve verzendkosten krijg je te zien tijdens het afrekenen.

Bijna al onze meubels worden ongemonteerd aangeleverd, zodat ze zo weinig mogelijk ruimte innemen. Sommige kunststof meubels bestaan al uit één geheel en hoef je dus niet meer in elkaar te zetten. Het monteren van de meubels is niet lastig, met een schroevendraaier kom je een heel eind! Mocht je vragen hebben tijdens het monteren, dan kun je ons altijd bellen op 0513 418 882.

Wij leveren meubels en die passen niet door je brievenbus. Daarom bezorgen wij je bestelling met een bestelbus of met een grote vrachtwagen. Zorg er dus voor dat er op het afleveradres genoeg ruimte is voor onze vrachtwagens!

Wij bezorgen je bestelling tot aan de eerste deur van het adres, op de begane grond. 

Wij nemen voor levering telefonisch contact met je op om door te geven wanneer we langskomen. Geef dus je 06-nummer door en houd je telefoon in de gaten!

Dat kan zeker! Als je tijd en verzendkosten wilt besparen, haal je je bestelling op bij ons magazijn in Heerenveen. Als je je bestelling op een werkdag plaatst en de volgende dag is ook een werkdag, dan kun je je bestelde producten de volgende dag tussen 13.00 uur en 16.00 op komen halen. De dagen daarna kun je natuurlijk de gehele dag langskomen.

Bestellingen die naar de Waddeneilanden gebracht moeten worden, leveren wij af bij de distributiecentra die voor de respectievelijke eilanden verantwoordelijk zijn. Wij zullen je bellen, wanneer wij je bestelling naar het centrum gestuurd hebben. Je dient vervolgens zelf contact met het desbetreffende distributiecentrum op te nemen, om het transport van je bestelling te regelen.

Het gaat om de volgende distributiecentra:

Texel:
Beers/van der Eijk

0223 637 747

Vlieland:
Van der Vlas

0517 412 787

Terschelling/Ameland/Schiermonnikoog:
Transport Service Terschelling
0562 443 444