Ruilen en retourneren

Het is jammer, maar soms komt het voor dat je je bestelling wilt retourneren. Hieronder lees je alles over de retourvoorwaarden en de gang van zaken betreffende het ruilen of retourneren van je bestelling.

Dat kan zeker, maar er moet wel aan een aantal voorwaarden voldaan worden. De producten dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking, ongebruikt te zijn en onbeschadigd te zijn.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de producten terugsturen.

Als producten die je bij ons bestelt niet aan de eisen voldoen, beschadigd zijn of mankementen vertonen, dan kunnen deze naar ons geretourneerd worden. Wanneer dit onze fout is, zullen wij voor de retourkosten opdraaien. Mochten de producten niet aan je persoonlijke verwachtingen voldoen, dan dien je het retourneren zelf te betalen. Wij raden je dan aan om je eigen transporteur te contacteren, wanneer je je bestelling terug wilt sturen. Neem wel contact met ons op door te bellen naar 0513 418 882 of te mailen naar webshop@okidobv.nl, als je iets wilt terugsturen. Zo zijn we op de hoogte en weten we wat we kunnen verwachten. Vergeet bij het terugsturen niet de bon mee te sturen, dan weten we precies van wie de retour komt en om welke bestelling het gaat.

Ons retouradres is het volgende:

Project Totaal Okido
Uranus 8
8448 CR  Heerenveen
Nederland

Zodra je retour in goede orde bij ons is binnengekomen en aan alle retourvoorwaarden is voldaan, storten wij je geld zo snel mogelijk terug. Normaal gesproken lukt dit binnen 5 werkdagen; het duurt maximaal 30 dagen.