Over ons

 

OVER ONS

Dé meubelgroothandel
van Nederland

 

HORECAMEUBILAIR VAN TOPKWALITEIT

Okido is de specialist op het gebied van horecameubels en terrasmeubels. Wij hebben een uitgebreid assortiment om uw horecagelegenheid sfeer, luxe en uitstraling te geven. Van stijlvol restaurant tot bruin café: bij Okido bent u zeker van topkwaliteit meubels. Uiteraard staan onze adviseurs altijd voor u klaar om u te helpen uw zaak volledig naar uw wensen in te richten. 

Geen horecazaak? Geen probleem! Het meubilair van Okido staat ook prachtig in uw bedrijfskantine, vergaderzaal of kerk. In alle ruimtes die ingericht moeten worden, past Okido meubilair. Wij voorzien u graag van een complete inrichting, van stoelen en tafels tot diverse accessoires. Bij Okido vindt u het allemaal! 

snelle levering van horecameubels

Wilt u niet lang wachten op uw bestelde producten? Bij ons hoeft dat niet. Onze horecameubels en terrasmeubels zijn direct uit voorraad leverbaar! U hoeft geen offerte aan te vragen, maar u kunt direct aangeven hoeveel exemplaren u van een product wilt. Binnen 10 werkdagen zijn uw meubels geleverd. 

Ruim assortiment horecameubels

Deze webshop is een onderdeel van Okido BV, dé horecameubilairgroothandel van Nederland. Op onze website vindt u alles op het gebied van uw interieur en terras:

  • terrasstoelen
  • barkrukken
  • tafelonderstellen
  • terrastafels 
  • en nog veel meer!

U kunt uw meubels ook af komen halen. Breng eens een bezoek aan onze 2500 m2 grote showroom in Heerenveen. Onze adviseurs nemen de tijd om u zo goed mogelijk te informeren onder het genot van een kopje koffie!