Bestellen en betalen

Wij doen er alles aan om jouw bestelproces zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Op deze pagina vind je een overzicht van belangrijke vragen over het bestelproces en over de betaling van je bestelling.

 

In onze webshop voeg je producten toe aan je winkelwagen. Als je klaar bent, ga je naar de afrekenpagina, waar je je bestelling meteen betaalt. Zodra je betaling bij ons binnen is, maken wij je order gereed voor verzending.

Dat kan zeker! Je hoeft alleen je gegevens in te vullen om een bestelling te plaatsen. Als je in één oogopslag een overzicht van al je bestellingen wilt zien en sneller wilt bestellen, raden we je wel aan om een account aan te maken.

Je krijgt van ons altijd een bevestiging, als je een e-mailadres hebt opgegeven bij het invullen van je gegevens. Naar dit e-mailadres sturen wij een orderbevestiging.

De minima die wij hanteren, zie je al meteen in onze webshop. Omdat onze producten voorverpakt bij ons binnenkomen, zijn ze alleen te bestellen in de hoeveelheden waarin ze verpakt zijn. 

Dit is mogelijk, maar dan verwijzen we je door naar onze website: www.okidobv.nl. Daar kun je een offerte aanvragen voor hoeveel producten je maar wilt.

Alle prijzen die je op onze website ziet, zijn exclusief btw. De btw wordt op de afrekenpagina automatisch aan je totaalbedrag toegevoegd.

De verzendkosten hangen af van het afleveradres en de grootte van je bestelling. Op basis van je postcode worden de verzendkosten berekend. Dit gebeurt op de afrekenpagina. 

Je betaalt je bestelling snel via iDeal. Zo betaal je gemakkelijk met internetbankieren van je eigen bank.