Houten Meubelen

Waarom houten meubelen?
Houten meubilair is vaak de spil van een sfeervol horeca interieur. Niet alleen in het (voor de hand liggende) geval van een bruin café, maar ook in een trendy inrichting kunt u heel goed kiezen voor hout. Hout heeft een ongeëvenaarde warme uitstraling, is duurzaam en biedt vele stijlmogelijkheden. Daarnaast laten houten meubelen het zich prima combineren met andere stijlelementen in bijvoorbeeld metaal of kunststof.

Daarom vindt u bij Project Totaal Okido (dé Horeca Meubels Groothandel) een uitgebreid assortiment houten horeca meubelen, bijvoorbeeld houten caféstoelen, barkrukken, wandbanken, houten tafels, restaurant- en loungestoelen, fauteuils, stapelstoelen en houten pokerbars en statafels.

Grote voorraad in Horeca Meubelen
Klik op onderstaande buttons voor een overzicht van onze collectie houten meubilair. U kunt direct bestellen of informatie opvragen over onze horeca meubelen. Vele producten zijn zo uit voorraad leverbaar! En uiteraard zitten onze adviseurs klaar aan de telefoon om eventuele vragen te beantwoorden.

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW! 

Nieuwsbrief