Over ons

HORECA MEUBILAIR VOOR EEN GROOTHANDELSPRIJS

Project Totaal Okido is dé horeca inrichter. Wij bieden je een zeer uitgebreide collectie horeca meubilair voor een sfeervolle inrichting van jouw etablissement. Of het nu gaat om een bruin café, een trendy loungebar of een stijlvol restaurant of hotel, onze adviseurs inspireren je graag om het karakter van je zaak te benadrukken.

Ook als zorginrichting, sportvereniging, school of kerk ben je bij onze horeca meubilair groothandel aan het juiste adres! Wij helpen je graag met de samenstelling van een complete en gastvrije inrichting met kwalitatief hoogwaardig en comfortabel meubilair. Daarbij zorgen wij uiteraard voor de juiste mix tussen sfeer en functionaliteit.

Dé Horeca Meubilair Groothandel

Project Totaal Okido is een horeca meubilair groothandel en levert derhalve tegen groothandelsprijzen! Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad, waardoor wij in Nederland voorop lopen wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering. Op onze website vind je een overzicht van ons gehele assortiment aan horeca meubilair, zoals houten meubelen, metalen meubelen, kunststof meubelen, terras meubilair, parasols, verlichting en decoratie. Daarnaast vind je onze uitgebreide outlet en onze meest recente brochure.

Vind je het moeilijk om een keus te maken uit onze collectie horeca meubilair, dan staan onze telefonische adviseurs graag voor je klaar om met u mee te denken.

Mogen wij je tenslotte een tip geven? Breng ook eens een bezoek aan onze 2500 m2 inspiratie showroom in Heerenveen, waar wij rustig de tijd nemen om je te adviseren op basis van onze expertise, in combinatie met jouw eigen visie en budget. De koffie staat klaar!

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW!

Hoe het begon

Het verhaal van Okido in zijn huidige vorm begon op 26 september 2005, toen het bedrijf werd overgenomen van de toenmalige eigenaar. We waren toen nog gevestigd in Joure, maar na een paar jaar verhuisden we naar Heerenveen, waar we nu nog steeds zitten. Hier is meer ruimte beschikbaar, en die bleken we nodig te hebben! Er zijn inmiddels 2 opslaghallen bijgebouwd om ervoor te kunnen zorgen dat we zo veel mogelijk meubels uit voorraad kunnen leveren. En natuurlijk mogen we de Outlet niet vergeten! In dit 2500 vierkante meter tellende pand verkopen we restpartijen, overgebleven meubels en artikelen die het assortiment misschien net niet gehaald hebben. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs!

Onze missie en visie

Bij Okido voorzien wij ondernemers van een totale inrichting. We begonnen ooit als horeca-inrichter, maar nu zijn we verantwoordelijk voor vele projectinrichtingen: kerken, vergaderzalen, scholen, kantines: alle ruimtes waarin meubilair nodig is, kunnen wij vullen. Dit doen wij volledig zelfstandig: we zijn niet gelieerd aan een overkoepelende organisatie en hebben alles in eigen beheer. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel handelen. We onderscheiden ons van de rest door onze lage prijzen en het feit dat we een groot deel van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast doen we niet moeilijk over het geven van stijladvies en is onze klantbenadering als no-nonsense te bestempelen. We werken hard met een kleine club mensen en hebben zo al veel voor elkaar gebokst.

Onze missie luidt als volgt: voorzien in de behoefte aan comfort en sfeer van bedrijven uit elke sector, in binnen- en buitenland, door het leveren van kwaliteitsmeubilair tegen een zeer gunstige prijs.

We willen deze lijn in de komende jaren graag doortrekken. Onze doelen zijn als volgt: we willen groeien, onszelf nog breder in de markt vestigen en volledig onafhankelijk blijven. In een veranderende wereld zullen wij ons aanpassen aan de omstandigheden, zonder ons eigen karakter te verliezen.

Onze visie luidt als volgt: ons in de breedste zin van het woord ontwikkelen en onze collectie blijven uitbreiden, zodat we onszelf breder in de markt kunnen zetten en ondernemend Nederland en buitenland kunnen blijven voorzien van stijlvol meubilair, zonder ons no-nonsense karakter te verliezen. 

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!