Over ons

HORECA MEUBILAIR VOOR EEN GROOTHANDELSPRIJS

Project Totaal Okido is dé horeca inrichter. Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie horeca meubilair voor een sfeervolle inrichting van uw etablissement. Of het nu gaat om een bruin café, een trendy loungebar of een stijlvol restaurant of hotel, onze adviseurs inspireren u graag om het karakter van uw zaak te benadrukken.

Ook als zorginrichting, sportvereniging, school of kerk bent u bij onze horeca meubilair groothandel aan het juiste adres! Wij helpen u graag met de samenstelling van een complete en gastvrije inrichting met kwalitatief hoogwaardig en comfortabel meubilair. Daarbij zorgen wij uiteraard voor de juiste mix tussen sfeer en functionaliteit.

Dé Horeca Meubilair Groothandel

Project Totaal Okido is een horeca meubilair groothandel en levert derhalve tegen groothandelsprijzen! Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad, waardoor wij in Nederland voorop lopen wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering. Op onze website vindt u een overzicht van ons gehele assortiment aan horeca meubilair, zoals: houten meubelen, metalen meubelen, kunststof meubelen, terras meubilair, parasols, verlichting en decoratie. Daarnaast vindt u onze uitgebreide outlet en onze meest recente brochure.

Vindt u het moeilijk om een keus te maken uit onze collectie horeca meubilair, dan staan onze telefonische adviseurs graag voor u klaar om met u mee te denken.

En mogen wij u tenslotte een tip geven? Breng ook eens een bezoek aan onze 2500 m2 inspiratie showroom in Heerenveen, waar wij rustig de tijd nemen om u te adviseren op basis van onze expertise, in combinatie met uw eigen visie en budget. De koffie staat klaar!

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW!

Hoe het begon

Het verhaal van Okido in zijn huidige vorm begon op 26 september 2005, toen het bedrijf werd overgenomen van de toenmalige eigenaar. We waren toen nog gevestigd in Joure, maar na een paar jaar verhuisden we naar Heerenveen, waar we nu nog steeds zitten. Hier is meer ruimte beschikbaar, en die bleken we nodig te hebben! Er zijn inmiddels 2 opslaghallen bijgebouwd om ervoor te kunnen zorgen dat we zo veel mogelijk meubels uit voorraad kunnen leveren. En natuurlijk mogen we de Outlet niet vergeten! In dit 2500 vierkante meter tellende pand verkopen we restpartijen, overgebleven meubels en artikelen die het assortiment misschien net niet gehaald hebben. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs!

Onze missie en visie

Bij Okido voorzien wij ondernemers van een totale inrichting. We begonnen ooit als horeca-inrichter, maar nu zijn we verantwoordelijk voor vele projectinrichtingen: kerken, vergaderzalen, scholen, kantines: alle ruimtes waarin meubilair nodig is, kunnen wij vullen. Dit doen wij volledig zelfstandig: we zijn niet gelieerd aan een overkoepelende organisatie en hebben alles in eigen beheer. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel handelen. We onderscheiden ons van de rest door onze lage prijzen en het feit dat we een groot deel van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast doen we niet moeilijk over het geven van stijladvies en is onze klantbenadering als no-nonsense te bestempelen. We werken hard met een kleine club mensen en hebben zo al veel voor elkaar gebokst.

Onze missie luidt als volgt: voorzien in de behoefte aan comfort en sfeer van bedrijven uit elke sector, in binnen- en buitenland, door het leveren van kwaliteitsmeubilair tegen een zeer gunstige prijs.

We willen deze lijn in de komende jaren graag doortrekken. Onze doelen zijn als volgt: we willen groeien, onszelf nog breder in de markt vestigen en volledig onafhankelijk blijven. In een veranderende wereld zullen wij ons aanpassen aan de omstandigheden, zonder ons eigen karakter te verliezen.

Onze visie luidt als volgt: ons in de breedste zin van het woord ontwikkelen en onze collectie blijven uitbreiden, zodat we onszelf breder in de markt kunnen zetten en ondernemend Nederland en buitenland kunnen blijven voorzien van stijlvol meubilair, zonder ons no-nonsense karakter te verliezen.