Tafelonderstellen

  1. Home
  2. Horeca meubilair
  3. Tafelonderstellen

Materiaal

Prijs

EEN TAFELONDERSTEL DIE PAST BIJ HET INTERIEUR

Het kan zijn dat een tafel niet past bij je horecazaak, omdat het tafelonderstel niet past bij de stijl en sfeer van het interieur. Zowel voor jezelf als voor de klanten wil je uiteraard dat een tafel goed aansluit op de rest van het horeca meubilair. Bij Okido Horeca zit dat geramd. Je kunt zelf je ideale tafel samenstellen met onze metalen onderstellen! Je hebt de keuze uit materialen zoals metaal, gietijzer, staal en roestvrijstaal (rvs).

VOORDELEN VAN ONZE TAFELONDERSTELLEN

Aan onze tafelonderstellen zitten verschillende voordelen:

√ De onderstellen voor tafels zijn van professionele kwaliteit.

√ De tafelpoten zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Zoekt u horecatafels voor binnen? Combineer dan onze tafelbladen met onze tafelonderstellen van metaal.

√ Alle metalen onderstellen worden geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal

Wilt u de tafelpoten eerst zien? Kom dan naar onze showroom. Onze zitspecialisten zien het helemaal zitten om je te voorzien van deskundig advies.

MIX EN MATCH JE IDEALE TAFELONDERSTEL

Of u nou voor een tafelonderstel van staal of RVS gaat, onze tafelpoten zijn zeer geschikt voor de horeca. Heeft u een kantoor in of vlakbij je horecazaak, of heeft u een kantine voor uw personeel? Onze tafelonderstellen zijn ook geschikt voor een kantoor- of kantinetafel. Kies uit U-poten, X-poten, schijfframes en vierkante poten. Combineer de onderstellen voor tafels met onze grote collectie tafelbladen en u krijgt de meest prachtige tafels!

VRAGEN OVER ONZE TAFELONDERSTELLEN?

Heeft u vragen over de onderstellen of de materialen? Stel ze aan ons via 0513 418 882 (elke dag van 9:00–17:00 uur), via outlet@okidobv.nl of via ons contactformulier. Wij gaan graag rustig met jou zitten!

Menu