Tafelonderstellen

  1. Home
  2. Horeca meubilair
  3. Tafelonderstellen

Materiaal

Prijs

Een Tafelonderstel dat past bij het interieur

Het kan zijn dat een tafel niet past bij uw horecazaak, omdat het tafelonderstel niet past bij de stijl en sfeer van het interieur. Zowel voor uzelf als voor de klanten wilt u uiteraard dat een tafel goed aansluit op de rest van het horeca meubilair. Bij Okido Horeca zit dat geramd. U kunt zelf je ideale tafel samenstellen met onze metalen onderstellen! U hebt de keuze uit materialen zoals metaal, gietijzer, staal en roestvrijstaal (rvs).

3 voordelen van onze onderstellen

Aan onze tafelonderstellen zitten verschillende voordelen:

1. De onderstellen voor tafels zijn van professionele kwaliteit.
2. Alle metalen onderstellen worden geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal.
3. Wilt u de tafelpoten eerst zien? Kom dan naar onze showroom. Onze zitspecialisten zien het helemaal zitten om je te voorzien van deskundig advies.

Mix en match je ideale tafelonderstel

Of u nou voor een tafelonderstel van staal of RVS gaat, onze tafelpoten zijn zeer geschikt voor de horeca. Heeft u een kantoor in of vlakbij uw horecazaak, of heeft u een kantine voor uw personeel? Onze tafel onderstellen zijn ook geschikt voor een kantoor- of kantinetafel. Kies uit U-poten, X-poten, schijfframes en vierkante poten. Combineer de onderstellen voor tafels met onze grote collectie tafelbladen en u krijgt de meest prachtige tafels!

Hoge kwaliteit Stalen Tafelonderstellen

Door de jaren heen hebben stalen tafelpoten vele tests moeten doorstaan. Hij moet niet alleen je tafel kunnen dragen, maar ook alle (zware) voorwerpen die dag in dag uit op tafel komen te staan. Kies daarom allereerst voor oersterke tafelpoten die gegarandeerd lang meegaan. Daarnaast is staal slijtvast en krasvast en gaat het daarom gemakkelijk een leven lang mee.

Interesse?

Heeft u vragen over de onderstellen of de materialen? Stel ze aan ons via 0513 418 882 (elke dag van 9:00–17:00 uur), via info@okidobv.nl of via ons contactformulier. Wij gaan graag rustig met jou zitten!