Klap- en Vouwmeubilair

  1. Home
  2. Horeca meubilair
  3. Klap- en Vouwmeubilair

Materiaal

Prijs

KLAPTAFELS EN -STOELEN VOOR PROJECTMATIG GEBRUIK

Ze zijn onmisbaar voor conferenties, beurzen en evenementen in zalencentra: klaptafels, vouwtafels en klapstoelen. Gemakkelijk verplaatsbaar, lichtgewicht en stevig. Dit maakt de inklapbare tafels en stoelen ideaal toepasbaar voor tijdelijk gebruik.

De tafels en stoelen zijn gemakkelijk in te klappen en vragen weinig ruimte bij tijdens opslag, wat ervoor zorgt dat je meer tijd kunt besteden aan andere werkzaamheden. De inklapbare varianten zijn er als sta-versies en zit-versies; voor iedere gelegenheid, zit de juiste variant erbij in het assortiment van Okido! Onze collectie solide klaptafels vind je hierboven.

Klap- en vouwmeubilair, zoals klaptafels en klapstoelen, vormen essentiële elementen voor diverse evenementen zoals conferenties en beurzen, maar ook bij evenementen zoals trouwerijen of lezingen in zalencentra. Deze meubelstukken bieden een combinatie van gemak, mobiliteit en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor tijdelijk gebruik.

VOORDELEN VAN KLAPTAFELS, VOUWTAFELS EN KLAPSTOELEN

Klap- en vouwmeubilair is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Door hun lichte gewicht en inklapbare ontwerp zijn ze eenvoudig te verplaatsen en te vervoeren. Dit is vooral handig bij het opzetten en afbreken van evenementen, waar efficiëntie van cruciaal belang is.

De mogelijkheid om klapstoelen en klaptafels in te klappen zorgt voor een aanzienlijke ruimtebesparing bij opslag. Dit is gunstig voor bedrijven die de beschikbare ruimte efficiënt willen benutten wanneer de meubels niet in gebruik zijn.

Klapmeubilair is beschikbaar in diverse varianten, waaronder staande en zittende versies. Hierdoor kunnen ze worden aangepast aan verschillende gelegenheden, zoals vergaderingen, presentaties of sociale evenementen. De flexibiliteit in het gebruik maakt ze veelzijdig inzetbaar.

OPSLAG EN VERVOER VAN TIJDELIJK MEUBILAIR

Om de mobiliteit van klap- en vouwmeubilair te optimaliseren, worden transportkarren aanbevolen. Deze karren vergemakkelijken het heen en weer vervoeren, waardoor ruimtes snel kunnen worden ingericht en aangepast aan verschillende behoeften en toepassingen.

Iedere horeca ondernemer kent het: een pijnlijk lichaam na het verplaatsen van tafels en stoelen. Gelukkig heeft Okido ook hiervoor dé oplossing. Van steekkarren tot transportwagens, voor elke meubellading hebben wij het geschikte vervoer. Transportkarren helpen niet alleen bij het vervoer van de meubels, maar kunnen ook dienen als opslagplaats.

STATAFELS OM IN TE KLAPPEN: ALTIJD HANDIG

Een klapbare statafel is een veelzijdig meubelstuk dat in verschillende situaties handig kan zijn. Bij evenementen en feesten biedt het extra sta-ruimte voor gasten om hun drankjes neer te zetten of om rond te staan tijdens sociale gelegenheden. In horecagelegenheden, zoals bars en cafés, kan een klapbare statafel worden gebruikt om extra tafelruimte te creëren, zowel binnen als op het terras. Voor standhouders op beurzen en tentoonstellingen is het een handige plek om producten te presenteren of met potentiële klanten te praten.

Bij zakelijke bijeenkomsten of presentaties kunnen klapbare statafels dienen als extra werkruimte voor documenten, laptops of presentatiematerialen. Ook bij cateringevenementen zijn deze tafels handig; gasten kunnen borden en drankjes neerzetten, en ze kunnen dienen als extra oppervlak voor het presenteren van eten bij buffetten. In situaties waar tijdelijke werkruimte nodig is, zoals tijdens renovaties of verhuizingen, kunnen klapbare statafels tijdelijke werkstations bieden.

Een ander voordeel van klapbare statafels is dat ze geschikt zijn voor buitengebruik. Ze zijn vaak ontworpen met duurzame materialen en kunnen daarom worden ingezet op terrassen, in tuinen of bij barbecues. Het gemak van draagbaarheid en eenvoudige opslag maakt klapbare statafels ideaal voor situaties waar flexibiliteit en ruimtebesparing belangrijk zijn.

FLEXIBELE MEUBELS VAN HOGE KWALITEIT

Wanneer je op zoek bent naar klapstoelen en klaptafels, is het verstandig om te investeren in goede kwaliteit. Dit garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook comfort en veiligheid tijdens gebruik.

Goede klapstoelen en klaptafels moeten voldoen aan enkele belangrijke criteria:

Stevigheid en duurzaamheid

Kwalitatieve klapmeubels zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn stevig gebouwd. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat de meubels bestand zijn tegen herhaaldelijk gebruik en lang meegaan.

Veiligheid en comfort

Goede klapstoelen en klaptafels moeten comfortabel zijn om op te zitten of aan te werken. Daarnaast moeten ze voldoen aan veiligheidsnormen om blessures en ongelukken te voorkomen.

Eenvoudig inklapbaar en uitklapbaar

Het inklap- en uitklapmechanisme moet soepel verlopen. Dit zorgt niet alleen voor gebruiksgemak, maar minimaliseert ook het risico op beschadiging tijdens het proces.

Kortom, investeren in hoogwaardig klap- en vouwmeubilair biedt niet alleen praktisch gemak en mobiliteit, maar zorgt ook voor een duurzame en veilige oplossing voor tijdelijke inrichting van diverse ruimtes.

SFEERVOLLE INRICHTING VAN JOUW HORECAZAAK

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie meubilair voor een sfeervolle inrichting van jouw horecazaak en terras. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke dag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar outlet@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze zitspecialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte flexibele oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve en stijlvolle klaptafels en klapstoelen in de horeca!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!