Wandbanken

JOUW KLANTEN OP COMFORTABELE WANDBANKEN

Wandbanken zitten lekker en dienen vaak als comfortabele loungebanken. Bovendien geven ze een luxe en sfeervolle uitstraling. Daarom zijn ze erg gewild bij klanten in horecazaken. Genoeg redenen om voor horecabanken te kiezen! Wij bieden jouw horecazaak een ruime keuze aan verschillende wandbanken, want wij zijn pas tevreden als jij helemaal goed zit.

KIES JE EIGEN WANDBANK COMBINATIES

Bij Okido Horeca heb je een ruime keus in wandbanken voor jouw zaak. Zie je een mooie zitbank, maar ben je niet weg van de kleur? Je kunt bij ons zelf de afmetingen, stoffering en kleur(combinaties) bepalen. Zo zitten je klanten altijd op wandbanken die bij de uitstraling van je horecazaak passen. Ook barbanken en hoekbanken kun je vinden in ons assortiment. Gebruik het filter of de zoekfunctie bovenaan de pagina en je hebt gegarandeerd een match!

DE VOORDELEN VAN ONZE WANDBANKEN

Al onze wandbanken voor de horeca hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal van professionele horecakwaliteit. Nog meer voordelen om bij ons je horecabanken te bestellen:

  • We hebben een ruim assortiment: van een enkele zitbank tot volledig terrasmeubilair – bij Okido Horeca zit je helemaal goed;
  • Kom langs in onze grote showroom! Hier krijg je altijd een goede indruk van ons horeca-aanbod, want bij ons geldt: ‘what you seat is what you get’. Uiteraard voorzien onze adviseurs je graag van gratis en deskundig advies.
  • Bij ons vind je altijd producten van betaalbare én uitstekende kwaliteit. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze horeca outlet.
  • Geen zin om te wachten? Je kunt de gewenste zitbanken ook bij ons afhalen;
  • Last but not least: bij ons zit je altijd goed voor een uitstekende service.

VRAGEN OVER ONZE WANDBANKEN?

Zit je met vragen over een wandbank, zitbank, barbank of een andere horecabank? Bel ons gerust op 0513 418 882 (elke dag van 9:00–17:00 uur te bereiken) of stuur een e-mail naar outlet@okidobv.nl. Je kunt ook altijd ons contactformulier op de website invullen. Wij zitten voor je klaar!

Menu