Outdoor sets

Materiaal

Prijs

OUTDOOR SETS VOOR JOUW TERRAS

In de wereld van de horeca draait alles om meer dan alleen lekker eten en drinken. De ambiance speelt een cruciale rol bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor gasten, vooral op het terras. Of het nu gaat om een zonnige middag of een gezellige avond, het terras is dé plek waar gasten samenkomen om te genieten van de culinaire hoogstandjes en de aangename sfeer. Daar horen uiteraard de juiste outdoor sets bij.

Niets is zo belangrijk als comfortabele stoelen en tafels op het terras. Zorg voor een mix van zitplaatsen, zoals loungebanken, stoelen met kussens en hoge tafels met barkrukken. Dit geeft gasten de mogelijkheid om te kiezen op basis van hun voorkeur en gezelschap.

Project Totaal Okido heeft een ruime keuze als het gaat om terrasmeubelen, outdoor sets, lounge sets en veelal onderhoudsvrij terrasmeubilair. Naast de zorgvuldig samengestelde terrassets hebben wij ook een ruim assortiment aan terras onderstellen en werzalit/topalit tafelbladen.

WISSEL AF MET HOGE EN LAGE ZITJES

Het introduceren van een mix van hoge en lage zitjes op een horecaterras is mooi om te zien, maar het heeft ook nog andere voorkeuren voor gasten én de complete ambiance. Diversiteit in zitopties draagt bij aan een rijke en meeslepende ervaring.

Ten eerste biedt de afwisseling tussen hoge tafels met barkrukken en lage tafels met stoelen of banken gasten een scala aan keuzemogelijkheden. Voor sommigen kan de informele sfeer van lage zitjes aantrekkelijk zijn, terwijl anderen wellicht de voorkeur geven aan een meer rechtopstaande positie aan een hoge tafel. Door deze variatie te integreren, creëert een horecagelegenheid een inclusieve omgeving die aan verschillende voorkeuren en comfortniveaus voldoet.

Daarnaast draagt de combinatie van hoge en lage zitjes bij aan het creëren van een gezellige en intieme sfeer. Hoge tafels kunnen dienen als sociale hubs, waar vrienden samenkomen voor een informeel drankje en gesprek. Aan de andere kant bieden lage zitjes een meer ontspannen setting, perfect voor een rustig diner of een romantische avond.

Deze afwisseling in zitplaatsen bevordert niet alleen diversiteit in gastbeleving, maar verhoogt ook de visuele aantrekkelijkheid van het terras. Het geeft een dynamisch en levendig gevoel, waardoor het terras uitnodigend en interessant wordt voor voorbijgangers. Het geeft een gevoel van vrijheid aan gasten, waardoor ze kunnen kiezen voor de setting die het beste past bij hun stemming en gezelschap.

OUTDOOR MEUBELS DIE SFEERVERHOGEND WERKEN OP JOUW TERRAS

Het terras is het verlengstuk van jouw horecazaak. Ook hier heb jij aandacht voor detail. De juiste keuze stoelen bij de zorgvuldig uitgezochte terrastafels geeft immers de gewenste sfeer. Andere punten die zorgen voor een aangename sfeer op het terras zijn:

Groen en bloemen

Breng de natuur naar het terras met groene planten en kleurrijke bloemen. Hang plantenbakken aan de reling of zet potten op de tafels. Groen draagt niet alleen bij aan een aantrekkelijke uitstraling, maar heeft ook een rustgevend effect.

Sfeerverlichting

Verlichting is een krachtig middel om de juiste sfeer te creëren. Overweeg het gebruik van sfeervolle lampionnen, lichtsnoeren of kaarsen. Een warme gloed zorgt voor een intieme ambiance, perfect voor een romantisch diner of een gezellige borrel.

Akoestiek overwegen

Zorg voor een prettige akoestiek op het terras. Te veel lawaai kan storend zijn, terwijl rustige achtergrondmuziek de sfeer juist kan verhogen. Denk na over de plaatsing van speakers en het volume, zodat gasten kunnen genieten van een gesprek zonder geschreeuw.

Seizoensgebonden decoratie

Pas de decoratie aan op het seizoen. In de zomer kunnen vrolijke kleuren en lichte materialen de boventoon voeren, terwijl in de herfst warme tinten en natuurlijke elementen voor een knusse sfeer zorgen. Seizoensdecoratie houdt het terras fris en boeiend.

Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke touch toe aan het terras door middel van unieke decoratieve elementen. Denk aan handgeschilderde borden, lokale kunstwerken of aangepaste meubelstukken. Hiermee creëer je een eigen identiteit voor het terras.

Een succesvol horecaterras draait om meer dan alleen goed eten en drinken. Het draait om de totale ervaring die gasten meemaken. Door aandacht te besteden aan comfort, groen, verlichting, akoestiek, seizoensgebonden decoratie, een persoonlijke touch en gastvrijheid, kun je een onvergetelijke sfeer creëren op jouw horecaterras. Het is deze sfeer die gasten keer op keer terugbrengt en jouw terras onderscheidt van de rest.

BUITENMEUBELS VOOR JOUW HORECATERRAS

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie terras meubilair voor een sfeervolle inrichting van het terras van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over ons assortiment aan outdoor sets? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar info@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze specialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve en stijlvolle meubels voor op het terras!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!