Horecaparasols

Prijs

Horecaparasols met een mooie uitstraling

Een grote horecaparasol nodig? Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Okido Horeca- en Projectinrichting bieden u dit alles tegen een bodemprijs.

Grote horecaparasols in verschillende afmetingen en kleuren

Grote Horecaparasols zijn speciaal gemaakt naar de eisen van een horecaonderneming. Ze zijn groter (meestal 3×3 meter, 4×4 meter, of 5×5 meter), steviger door het dikke frame en de dikke baleinen.

Naast vele soorten parasols, vindt u bij ons terrasoverkappingen, losse parasoldoeken, beschermhoezen en parasolvoeten. Wij werken samen met een beletteringsspecialist, zodat uw parasol ook uw visitekaartje kan worden. Hiermee kunt u uw eigen reclamebedrukking kiezen. Bepaalde kleur nodig? Dit is geen probleem. Wij hebben keuze verschillende kleuren, zoals blauw, rood, roze, oranje, grijs of zwart.

De voordelen van horecaparasols

De overheid heeft al een aantal jaren een verbod op roken in de horeca ingesteld. Rokende klanten worden vaak naar buiten gewezen, waar ze terecht kunnen op het terras. U gebruikt uw terras daarom het hele jaar rond. Een goede terrasheater is hierbij onmisbaar. Maar ook horecaparasols horen erbij. Ze kunnen een groot deel van het jaar blijven staan. Horecaparasols zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze kunnen dus tegen een stootje!

En wilt u de ambiance van uw horecaterras verder perfectioneren? Bekijk dan ons terrasmeubilair voor het  volledige assortiment. Tevens beschikken wij over een inspirerende showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om uw terras om te toveren tot een zomerse hotspot.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.