Horeca Terrasstoelen

  1. Home
  2. Horeca terrasmeubilair
  3. Horeca Terrasstoelen

Gebruik of toepassing

Materiaal

Prijs

Horeca Terrasstoelen: de smaakmaker van uw terras

Okido Horeca- en Projectinrichting biedt u een zeer gevarieerde collectie horeca terrasstoelen of horeca tuinstoelen speciaal voor de horeca. Al onze horeca stoelen voldoen aan diverse eisen: professionele kwaliteit, onderhoudsarm, zitcomfort, weerbestendig en met een uitnodigend en sfeervol karakter. Uw terras is immers het visitekaartje van uw bedrijf!

Stapelbare terrasstoelen en tuinstoelen voor de horeca

Van stapelbare terrasstoelen en/of tuinstoelen heb je nooit genoeg. Na een drukke dag wil je zo snel mogelijk de stoelen weer kunnen opruimen. Daarom is het handig dat je de stoelen eenvoudig kan opstapelen. De terrasstoelen van ons zitten heerlijk en zijn zeer geschikt voor uw horecagelegenheid.

Materialen, kleuren en type Terrasstoelen

Binnen de stapelbare terrasstoelen heeft u de keuze uit een aantal verschillende materialen, kleuren en soorten. We hebben verschillende materialen zoals hout, kunststof en aluminium. Bij Project Totaal Okido hebben we verschillende kleuren zoals wit, antraciet, groen en grijs of de andere kleuren. We zorgen er met de stapelbare terrasstoelen voor dat je nooit meer zitplaatsen tekort komt op het terras.

Bij ons vind je de mooiste Terrasstoelen:

√ Houten Terrasstoelen
√ Kunststof Terrasstoelen
√ Aluminium Terrasstoelen
√ Luxe Terrasstoelen

Onderhoud tips voor Terrasstoelen

Ook Terrasstoelen hebben onderhoud nodig. Terrasstoelen van hout, aluminium en kunststof hebben zo hun eigen gebruiksaanwijzing. Met deze tips blijven je terrasstoelen zo goed als nieuw:

–  Gepoedercoate terrastoelen hebben weinig onderhoud nodig. Simpelweg een sopje met allesreiniger of vloeibare zeep is genoeg. Zorg wel dat je dat regelmatig doet. Aluminium terrasstoelen kan je ook altijd makkelijk schoon houden met allesreiniger.

Terrasstoelen van kunststof. Ze zijn makkelijk om af te nemen met een doekje en een sopje. Gebruik echter nooit schuurmiddel of een harde borstel, zo maak je namelijk kleine krasjes waar vuil in kan komen.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.