Horeca verlichting

  1. Home
  2. Horeca meubilair
  3. Horeca verlichting

Materiaal

Prijs

Horeca verlichting

Het realiseren van sfeervolle horeca verlichting voor uw horecazaak is geen kwestie van ‘even’ enkele lampen kopen en ophangen. Dit komt omdat het erg belangrijk is dat de verlichting een eenheid is met het interieur van uw café, restaurant, hotel of verenigingsgebouw. Het is namelijk de eerste indruk die gasten van uw horecagelegenheid krijgen. Okido heeft veel verschillende horeca lampen in het assortiment, zodat u zeker de juiste keuze kunt maken.

Een greep uit onze horeca verlichting

U wilt toch ook dat uw gasten kunnen genieten van de sfeervolle ambiance? De horeca verlichting speelt hier een belangrijke rol in. U kunt bij ons terecht voor hanglampen, cafélampen, kroonluchters, stamtafellampen en wandlampen in verschillende kleuren en stijlen. Als u een horecazaak heeft in een industriële stijl, dan passen onze metalen horeca lampen hier prachtig bij.

Maar ook voor andere stijlen zit u gegarandeerd goed bij Okido. Heeft u een moderne of bohemian inrichting? Dan kunt u voor een stijlvolle witte horeca lamp kiezen of een simpele ‘lightbulb’-lamp. Ook als u een andere stijl heeft passen deze lampen perfect in elk interieur. Uiteraard kunt u ook voor chique zwart gaan.

Horeca lampen in verschillende kleuren

Ook als u uw horeca verlichting liever in een opvallend kleurtje heeft om sfeer te creëren, zit u bij ons goed. Okido heeft horeca verlichting in de kleuren beton, koper, zilver, pubgroen, bordeauxrood, wit, goud, roest en zwart.

Tevens kunnen de lampen zelf voor sfeer zorgen. Zo hebben we led spaarlampen voor jouw horeca lamp. Led heeft veel voordelen:

  • Ze zijn energiezuiniger dan normale verlichting;
  • Ze gaan veel langer mee;
  • Ze worden niet heet;
  • Ze zijn er in verschillende kleuren. Denk aan warm wit of extra warm wit. Vooral voor de ‘lightbulb’-lampen zorgt ledverlichting voor de perfecte ambiance.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze horeca verlichting, of heeft u een vraag? Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon 0513 418 882 of stuur een e-mail naar info@okidobv.nl. U bent ook altijd welkom om langs te komen in onze grote showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken!