Horeca accessoires

  1. Home
  2. Horeca meubilair
  3. Horeca accessoires

Materiaal

Prijs

WAT EEN STIJLVOLLE HORECA INRICHTING VOOR JOUW ZAAK KAN DOEN

Uiteraard heb je zorgvuldig nagedacht over de meubels die je hebt uitgezocht voor jouw horeca interieur. Maar heb jij ook goed nagedacht over de decoratieve aankleding van jouw etablissement? Dit is minstens zo belangrijk! De verlichting en accessoires die je kiest, dienen de door jou gewenste stijl en sfeer te versterken. Wanneer dit het geval is, zul je zien dat dit een omzetverhogende functie heeft.

SFEERVOLLE INRICHTING VAN JOUW HORECAZAAK

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie meubilair en accessoires voor een sfeervolle inrichting van jouw horecazaak en terras. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

Het is van groot belang om accessoires niet te vergeten bij het inrichten van een horecazaak om verschillende redenen:

Sfeer en uitstraling

Accessoires kunnen de sfeer en uitstraling van de horecazaak bepalen. Ze voegen persoonlijkheid toe en kunnen helpen bij het creëren van de gewenste ambiance. Of het nu gaat om kunst aan de muur, tafeldecoraties of verlichting, accessoires dragen bij aan de algehele esthetiek van de ruimte.

Klantenervaring

Goed gekozen accessoires kunnen de klantenervaring verbeteren. Ze dragen bij aan het comfort en de tevredenheid van gasten. Comfortabele stoelen, aantrekkelijke tafeldecoraties en aangename verlichting kunnen allemaal bijdragen aan een positieve beleving voor de gasten.

Merkimago

Accessoires kunnen ook helpen bij het versterken van het merkimago van de horecazaak. Als de accessoires consistent zijn met het thema of de branding van de zaak, draagt dit bij aan de herkenbaarheid en het onderscheidend vermogen.

Functionaliteit

Accessoires kunnen ook een functioneel doel dienen. Denk aan menuhouders, servetdispensers, en andere items die zowel praktisch als stijlvol zijn. Ze dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Seizoensgebondenheid en thema-evenementen

Accessoires kunnen gemakkelijk worden aangepast aan verschillende seizoenen of speciale evenementen. Dit maakt het mogelijk de inrichting te vernieuwen en aan te passen zonder grote structurele veranderingen door te voeren.

Marketing en sociale media

Een aantrekkelijk ingerichte zaak met oog voor detail, inclusief accessoires, kan aantrekkelijke foto’s opleveren voor marketingdoeleinden en sociale media. Klanten delen vaak foto’s van hun ervaringen, en een goed ingerichte zaak kan hierbij helpen.

Accessoires zoals kapstokken, lampen, ventilatoren, kussens en dekens spelen een cruciale rol bij het creëren van een aantrekkelijke, comfortabele en onderscheidende omgeving in een horecazaak, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van de onderneming.

HORECA VERLICHTING SPEELT GROTE ROL BIJ GASTVRIJHEID

Verlichting is naast de juiste accessoires ook erg belangrijk bij het verhogen van gastvrijheid in een horecazaak, en het kan een aanzienlijke invloed hebben op de algehele sfeer en ervaring van de gasten. Allereerst draagt het bij aan de creatie van een specifieke sfeer. Het juiste lichtontwerp kan de gewenste atmosfeer ondersteunen, of het nu gaat om een romantische ambiance, een levendige atmosfeer of een ontspannen setting. Door het gebruik van verschillende lichtniveaus en kleurtemperaturen kan de gewenste stemming worden bereikt.

Daarnaast draagt goed gekozen verlichting bij aan het comfort en de gezelligheid van de ruimte. Vermijd te fel licht en maak gebruik van warmere tinten om een uitnodigende en ontspannen sfeer te creëren, waardoor gasten zich op hun gemak voelen. Verlichting kan ook worden ingezet om de aandacht te vestigen op belangrijke gebieden, zoals eettafels, de bar of decoratieve elementen in de ruimte, waardoor de focus van de gasten wordt gestuurd.

Ook draagt verlichting bij aan de identiteit en branding van de horecazaak. Unieke of opvallende verlichtingselementen kunnen helpen om de zaak onderscheidend te maken en een blijvende indruk achter te laten bij de gasten. Praktische overwegingen spelen ook een rol. Verlichting moet niet alleen esthetisch zijn, maar ook functioneel. Het zorgt voor voldoende helderheid voor het lezen van het menu, creëert een veilige loopruimte en benadrukt de presentatie van gerechten en drankjes.

Door bewust om te gaan met verlichting en het te integreren in het algehele ontwerp, kan een horecazaak een gastvrije en aangename omgeving creëren die gasten uitnodigt om te genieten van hun totale ervaring.

KWALITATIEF HORECA MEUBILAIR VOOR GROOTHANDELSPRIJZEN

Het selecteren van het juiste horeca meubilair moet eveneens niet worden onderschat, omdat het een grote impact heeft op de horecaonderneming. In de eerste plaats biedt kwalitatief meubilair duurzaamheid en een langere levensduur. Gemaakt van robuuste materialen, weerstaat het de dagelijkse intensieve gebruiksbelasting. Deze duurzaamheid vertaalt zich niet alleen naar kostenefficiëntie op de lange termijn, maar verkleint ook de verstoring van de bedrijfsvoering doordat de tafels minder vaak vervangen hoeven te worden.

Daarnaast draagt comfortabel meubilair bij aan de tevredenheid van gasten, van bartafels tot barkrukken. Een positieve ervaring stimuleert herhaalbezoeken en bevordert positieve mond-tot-mondreclame. Het esthetische aspect van kwalitatief meubilair draagt ook bij aan de algemene uitstraling en het imago van de horecagelegenheid. Een stijlvol interieur kan helpen bij het positioneren van de zaak en aantrekkelijk zijn voor een breder publiek.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke dag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar outlet@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze specialisten klaarstaan om jou te helpen met verlichtingsplannen en decoratiekeuzes. Project Totaal Okido zet graag samen met jou de puntjes op de i!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!