Terrasschermen

Materiaal

Prijs

TERRASSCHERMEN VOOR GENIETEN ZONDER WIND EN INKIJK

Lekker uit de wind op het terras genieten of simpelweg wat meer privacy? Met de terrasschermen van Project Totaal Okido creëer je een de ideale omgeving voor jezelf, je medewerkers en natuurlijk jouw gasten. Onze windschermen zijn een duidelijke afbakening van het terras en creëren rust: alles voor een zorgeloos terras. Deze schermen zorgen er bovendien voor dat jouw gasten het hele jaar door op het terras kunnen zitten.

Door te investeren in unieke terrasmeubels en door aandacht te besteden aan de algehele ervaring van je gasten, kun je een onderscheidende en memorabele sfeer creëren op je horecaterras. Het doel is om een omgeving te bieden die niet alleen comfortabel is, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij je gasten. Met terrasschermen zorg je voor een afgebakend terras met privacy, maar haal je ook de wind van het terras. Hierdoor zitten gasten comfortabeler, blijven zij langer en eten en drinken ze meer. Goed voor de omzet!

WINDSCHERM OP HET TERRAS: ALTIJD EEN GOED IDEE

Een terrasscherm op terras kan verschillende voordelen bieden, zowel voor de ondernemer als voor de gasten. Hier zijn enkele redenen waarom een terrasscherm een goed idee kan zijn:

Bescherming tegen weersomstandigheden

Terrasschermen bieden bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon. Dit zorgt ervoor dat gasten comfortabel kunnen zitten en genieten van hun hapje en drankje, ongeacht het weer.

Verlenging van het buitenseizoen

Met terrasschermen kun je het buitenseizoen verlengen. Zelfs tijdens koelere dagen of in het najaar kunnen gasten buiten zitten, waardoor de capaciteit van het terras toeneemt en de omzet wordt verhoogd.

Creëren van een aangename sfeer

Terrasschermen kunnen een gezellige en intieme sfeer creëren op het terras. Dit draagt bij aan de algehele ervaring van de gasten, wat hun tevredenheid kan vergroten en hen aanmoedigt om terug te komen.

Privacy

Schermen kunnen ook dienen als visuele afscheiding, waardoor gasten meer privacy hebben terwijl ze genieten van hun maaltijd of gesprekken voeren.

Branding en marketing

Terrasschermen bieden een mogelijkheid voor branding en marketing. Je kunt het logo of de naam van het restaurant op de schermen plaatsen, wat bijdraagt aan de merkherkenning en de zichtbaarheid van je zaak vergroot.

Flexibiliteit in indeling

Terrasschermen bieden flexibiliteit bij het indelen van het terras. Ze kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk worden verplaatst of aangepast afhankelijk van de behoeften en het aantal gasten.

Conformiteit met regelgeving

In sommige gebieden kunnen terrasschermen nodig zijn om te voldoen aan lokale regelgeving met betrekking tot terrasgebruik. Door te voldoen aan deze voorschriften voorkom je mogelijke boetes of juridische problemen.

Kortom, terrasschermen kunnen een waardevolle investering zijn voor horecaondernemingen, omdat ze bijdragen aan het comfort en de tevredenheid van gasten, de operationele flexibiliteit vergroten en het terras het hele jaar door bruikbaar maken.

DE TERRASSCHERMEN VAN OKIDO

De terrasschermen van Okido zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat er voor elk terras een passende oplossing te maken is. Daarnaast kun je ook kiezen keuze om naast de vaste terrasschermen te kiezen voor een mobiel terrasscherm of zelfs een opklapbaar terrasscherm, die beide ook prima binnen gebruikt kunnen worden. De windschermen zijn van oerdegelijke Friese makelij en kunnen tegen een stootje. De schermen zijn voorzien van gehard veiligheidsglas: veiligheid gegarandeerd dus.

Naast deze terrasschermen, hebben we een heel ruim assortiment terrasmeubilair. Van terrasstoelen en terrastafels tot loungemeubels en buitenbarren.

SCHERMEN OP HET TERRAS VOOR ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Een windscherm op het terras draagt aanzienlijk bij aan het onderscheidend vermogen van een horecagelegenheid ten opzichte van terrassen zonder windscherm. Allereerst zorgt het windscherm voor een aangename atmosfeer waar gasten ongestoord kunnen genieten van hun maaltijd of drankje, zelfs bij winderige omstandigheden. Deze extra beschutting verlengt niet alleen het seizoen waarin het terras optimaal kan worden benut, maar biedt ook een comfortabele buitenervaring gedurende diverse weersomstandigheden.

Het creëren van een beschutte en comfortabele ruimte stelt horecazaken in staat om zich te onderscheiden door het bieden van een gastvrije omgeving, ongeacht het weer. Dit draagt direct bij aan de tevredenheid van gasten en vergroot de kans dat zij terugkomen. Het bieden van bescherming tegen wind, regen en zelfs overmatige zon maakt het terras aantrekkelijker en functioneel gedurende het hele jaar, waardoor het onderscheidend vermogen van de horecagelegenheid wordt versterkt.

Bovendien heeft een windscherm op het terras ook een esthetisch aspect. Door te investeren in hoogwaardige en stijlvolle windschermen kunnen horecaondernemingen hun eigen unieke uitstraling creëren. Het windscherm kan dienen als een canvas voor branding, met de mogelijkheid om het logo of de naam van het restaurant subtiel te integreren, waardoor een herkenbare en consistente visuele identiteit wordt bevorderd.

Kortom, een windscherm op het terras gaat verder dan alleen het bieden van bescherming tegen de elementen; het draagt bij aan het creëren van een comfortabele, gastvrije en herkenbare buitenomgeving, waardoor een horecagelegenheid zich kan onderscheiden en een positieve indruk kan achterlaten bij haar gasten.

CREATIEVE TERRASINRICHTING VOOR JOUW HORECAZAAK

Okido presenteert een breed assortiment terrasmeubilair om jouw horecaterras op een sfeervolle manier in te richten. Een aanzienlijk deel van onze collectie is direct uit voorraad leverbaar, waardoor wij in Nederland leidend zijn op het gebied van een voordelige prijs, hoogwaardige kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de beschikbare opties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur) of mailen naar info@okidobv.nl.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Heerenveen, waar onze experts beschikbaar zijn om samen met jou de perfecte oplossing voor jouw terras te bespreken. Project Totaal Okido staat voor hoogwaardig en stijlvol terrasmeubilair – jouw partner in kwaliteit!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!