Horeca bartafels

  1. Home
  2. Horeca meubilair
  3. Horeca bartafels

Materiaal

Prijs

BARTAFELS VAN HORECA KWALITEIT

Of je het nou pokerbars, statafels of bartafels noemt: Project Totaal Okido heeft een ruime keuze! Wij bieden uitsluitend horecameubelen van professionele kwaliteit aan tegen een bodemprijs. De meeste bartafels zijn uit voorraad leverbaar, waardoor je jouw meubels snel in huis hebt.

Horeca bartafels zijn er in alle soorten, maten en kleuren en dat zorgt ervoor dat ze bij iedere horecagelegenheid passen. Ze kunnen ervoor zorgen dat er een gezellige sfeer hangt in het restaurant of café. Afhankelijk van de stijl die je al in het horeca-interieur hebt doorgevoerd, kun jij op zoek gaan naar bartafels die daarbij passen. Project Totaal Okido heeft volop keuze op het gebied van kleur, stijl en materiaalgebruik.

BARTAFEL VOOR GEZELLIGHEID

Een bartafel is een verhoogd meubelstuk dat speciaal is ontworpen om een informele en gezellige sfeer te creëren in zowel privé- als commerciële ruimtes. Anders dan reguliere eettafels staat een bartafel doorgaans hoger, waardoor het een ideale plek is voor informele maaltijden of ontspannen drankjes. Het biedt een ontmoetingsplaats waar mensen kunnen staan of zitten op hogere krukken of stoelen, waardoor een meer sociale en dynamische ruimte ontstaat.

Deze hoge tafel is vaak te vinden in keukens, eetgedeeltes of bars, waar ze dienen als een centraal punt voor sociale interactie. Door de verhoogde hoogte kunnen mensen gemakkelijk met elkaar praten, terwijl de informele setting een ontspannen en gezellige sfeer bevordert. De variatie in ontwerpen en materialen maakt bartafels veelzijdig en geschikt voor diverse interieurstijlen en gebruiksomgevingen.

AFWISSELING TUSSEN LAGE EN HOGE TAFELS IN DE HORECA

Het afwisselen van hoge en lage tafels in een horecazaak heeft verschillende voordelen die bijdragen aan een betere klantbeleving en een efficiëntere indeling van de ruimte. Ten eerste zorgt deze variatie in tafelhoogtes voor een diversiteit in zitopties, waardoor gasten de gelegenheid hebben om te kiezen op basis van hun voorkeur, gezelschap en het type consumptie. Een hoge bartafel met krukken kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor informele bijeenkomsten of het nuttigen van drankjes, terwijl lagere tafels met stoelen meer geschikt zijn voor maaltijden.

Daarnaast draagt het afwisselen van tafelhoogtes bij aan de algehele esthetiek en dynamiek van de ruimte. Het creëert visuele variatie en voegt een speels element toe aan het interieur, wat de algemene sfeer ten goede komt. Een goed ontworpen mix van hoge en lage tafels kan ook de doorstroming van gasten bevorderen en congestie verminderen, waardoor de ruimte efficiënter wordt benut.

Ook kan het afwisselen van tafelhoogtes de flexibiliteit vergroten bij het organiseren van evenementen of het aanpassen van de ruimte aan verschillende behoeften. Hierdoor kan een horecazaak zich aanpassen aan diverse doelgroepen en gelegenheden, wat de klanttevredenheid en het bedrijfsrendement ten goede komt.

HORECA BARTAFELS ASSORTIMENT

Bartafels passen eigenlijk in elke horecagelegenheid. Okido heeft een grote keuze in bartafels, statafels, pokertafels en stamtafels van professionele horecakwaliteit. Van gietijzeren onderstellen met gelamineerde tafelbladen tot een dubbele notenhouten pokertafel met klassieke uitstraling.

Voor een meer speelse look kun je ook kiezen voor onze bartafels met gekleurde onderstellen: die is zelfs in roze en okergeel verkrijgbaar.  Een tafelblad van melamine is zeer geschikt voor gebruik in de horeca. Het melamine tafelblad bestaat uit spaanplaat met een kunststof toplaag. Hierdoor is het blad zeer sterk, kras- en slijtvast en hygiënisch.

Bij Okido betaal je nooit te veel voor jouw bartafels: wij werken tegen absolute bodemprijzen!

SFEERVOLLE INRICHTING VAN JOUW HORECAZAAK

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie meubilair voor een sfeervolle inrichting van jouw horecazaak en terras. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

Het belang van het selecteren van kwalitatief horeca meubilair moet niet worden onderschat, omdat het een grote impact heeft op de horecaonderneming. In de eerste plaats biedt kwalitatief meubilair duurzaamheid en een langere levensduur. Gemaakt van robuuste materialen, weerstaat het de dagelijkse intensieve gebruiksbelasting. Deze duurzaamheid vertaalt zich niet alleen naar kostenefficiëntie op de lange termijn, maar verkleint ook de verstoring van de bedrijfsvoering doordat de tafels minder vaak vervangen hoeven te worden.

Daarnaast draagt comfortabel meubilair bij aan de tevredenheid van gasten, van bartafels tot barkrukken. Een positieve ervaring stimuleert herhaalbezoeken en bevordert positieve mond-tot-mondreclame. Het esthetische aspect van kwalitatief meubilair draagt ook bij aan de algemene uitstraling en het imago van de horecagelegenheid. Een stijlvol interieur kan helpen bij het positioneren van de zaak en aantrekkelijk zijn voor een breder publiek.

Praktische overwegingen, zoals hygiëne en onderhoudsgemak, spelen natuurlijk ook een rol. Hoogwaardig meubilair is vaak ontworpen met het oog op gemakkelijke reiniging en onderhoud, cruciaal in een horecaomgeving waar hygiëne centraal staat. Bovendien voldoet kwaliteitsmeubilair vaak aan veiligheidsnormen en voorschriften, waardoor de veiligheid van gasten en medewerkers wordt gewaarborgd.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke dag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar outlet@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze zitspecialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte flexibele oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor bartafels, stamtafels en statafels in de horeca!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!