Terrasbarkrukken

Gebruik of toepassing

Materiaal

Prijs

TERRASBARKRUKKEN VOOR HET HORECA TERRAS

Een trend die de laatste jaren steeds populairder wordt, is het werken met hoogteverschillen op je terras. Terrasbarkrukken werken hier uitstekend aan mee. Bij Project Totaal Okido hebben we barkrukken voor buiten in alle soorten en maten om je horeca terras de uitstraling te geven die jij wilt.

Het integreren van hoogteverschillen op een terras, zoals het combineren van zowel lage als hoge zitjes, kan een aantal interessante voordelen opleveren. Allereerst draagt het bij aan de esthetiek en het ontwerp van het terras. Hoogtevariaties creëren visuele interesse en voegen een dynamisch element toe, waardoor het terras aantrekkelijker wordt voor gasten. Bovendien biedt het gebruik van verschillende hoogtes de mogelijkheid om de beschikbare ruimte op het terras optimaal te benutten, wat met name handig is bij beperkte ruimte.

Een ander voordeel is de diversiteit in zitopties die het terras kan bieden. Gasten hebben de keuze tussen lagere stoelen voor een ontspannen sfeer en hogere stoelen voor een meer formele setting. Deze variatie vergroot de aantrekkingskracht van het terras voor een breder publiek, omdat het voor verschillende voorkeuren geschikt is.

Daarnaast dragen hoogteverschillen bij aan comfort en ergonomie. Hogere stoelen kunnen geschikter zijn voor maaltijden, terwijl lagere stoelen ideaal zijn voor ontspannen gesprekken. Dit zorgt ervoor dat gasten de zitplaats kunnen kiezen die het beste past bij hun activiteit en comfortniveau.

EEN GOEDE TERRASBARKRUK VOOR BUITEN

Goede terrasbarkrukken moeten aan verschillende criteria voldoen om zowel comfort als duurzaamheid te waarborgen. In de eerste plaats moet de kruk weerbestendig zijn, gezien de blootstelling aan diverse weersomstandigheden. Materialen zoals roestvrij staal, aluminium, kunststof of die zijn voorzien van weerbestendige coatings, dragen bij aan de duurzaamheid van de barkruk, zelfs onder invloed van regen, zon en wind.

Duurzaamheid is een sleutelkenmerk, waarbij stevige materialen zoals metaal en hoogwaardige kunststoffen de voorkeur hebben. Deze materialen moeten bestand zijn tegen slijtage en zorgen voor langdurig gebruik, wat vooral belangrijk is in een horecaomgeving met regelmatig gebruik.

Het comfort van de zitting is een andere cruciale factor. Een ergonomisch ontwerp van de zitting en rugleuning draagt bij aan een aangename ervaring voor gasten. De zithoogte moet passend zijn voor een bar of bartafel en het materiaal van de zitting moet comfortabel aanvoelen, zelfs tijdens langdurig zitten.

Onderhoudsgemak is natuurlijk ook van belang. Materialen die eenvoudig te reinigen zijn en bestand zijn tegen vlekken en vuil maken het beheer van het terrasmeubilair efficiënter. Daarnaast moet de barkruk stabiel en stevig zijn, met antislipvoeten en eventueel een voetensteun voor extra comfort en stabiliteit.

Stapelbaarheid kan handig zijn voor efficiënt ruimtegebruik op het terras, vooral als er beperkte opslagruimte is. Een esthetisch aantrekkelijk ontwerp draagt bij aan de algehele uitstraling van het terras en moet passen bij de sfeer en stijl van de horecazaak. Tot slot is het van belang dat de barkruk voldoet aan veiligheidsnormen, zonder scherpe randen of uitstekende delen die letsel kunnen veroorzaken. Door al deze aspecten in overweging te nemen, kan een horecazaak zorgen voor comfortabele, duurzame en aantrekkelijke barkrukken op het terras.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN VAN TERRAS MET TERRASBARKRUKKEN

In een competitieve horecamarkt kan een uniek ingericht terras een zaak onderscheiden van concurrenten. Het creëert een eigen identiteit en kan potentiële gasten aantrekken die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring. Een leuk ingericht terras kan aanzienlijk bijdragen aan het onderscheidend vermogen van een horecazaak op verschillende manieren:

Eerste indruk

Het terras is vaak het eerste wat gasten zien wanneer ze een horecazaak naderen. Een aantrekkelijk en goed ingericht terras kan direct een positieve eerste indruk achterlaten, waardoor gasten nieuwsgierig en enthousiast worden over de ervaring die ze kunnen verwachten.

Sfeer en beleving

De inrichting van het terras beïnvloedt sterk de sfeer en beleving van de gasten. Een gezellig, stijlvol of uniek terras kan een positieve impact hebben op de algehele ervaring. Gasten herinneren zich vaak niet alleen het eten en drinken, maar ook de sfeer en ambiance.

Identiteit en merkbeleving

Een goed ingericht terras kan de identiteit van de horecazaak weerspiegelen en bijdragen aan de merkbeleving. Of het nu gaat om een trendy, traditioneel, modern of thematisch terras, het draagt bij aan de herkenbaarheid en positionering van de zaak in de markt.

Instagramwaardigheid

In dit tijdperk van social media kan een aantrekkelijk terras bijdragen aan de zichtbaarheid op platforms zoals Instagram. Gasten delen vaak foto’s van mooie en opvallende plekken, waardoor het terras een gratis vorm van online promotie wordt.

Klantenbinding

Een goed ingericht terras kan ook bijdragen aan klantenbinding. Gasten voelen zich wellicht meer verbonden met een horecazaak die aandacht besteedt aan de visuele en decoratieve aspecten, wat hen aanmoedigt om terug te komen.

Seizoensgebonden aantrekkelijkheid

Een terras dat flexibel is ingericht en rekening houdt met verschillende seizoenen, weersomstandigheden en trends, kan het hele jaar door aantrekkelijk blijven. Dit vergroot de kans op een continue stroom van gasten.

Al met al kan een goed ingericht terras dus een belangrijke rol spelen in het onderscheidend vermogen van een horecazaak. Het gaat niet alleen om functionaliteit, maar ook om het creëren van een positieve en memorabele ervaring voor de gasten, waardoor ze terugkomen en positieve mond-tot-mondreclame genereren.

TERRAS BARKRUKKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Ons assortiment buiten barkrukken voor de horeca is bijna volledig uit voorraad leverbaar en wordt aangeboden tegen groothandelsprijzen. Hiermee garanderen we niet alleen kwaliteit, maar ook betaalbaarheid. Bovendien zijn er mogelijkheden om te kiezen uit diverse materiaalsoorten, kleuren en afmetingen, zodat je zeker weet dat de barkrukken perfect passen bij de uitstraling van jouw terras.

SFEERVOLLE BUITEN BARKRUKKEN VOOR JOUW TERRAS

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie terras meubilair voor een sfeervolle inrichting van het terras van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor terrasbarkrukken? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar info@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze specialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve en stijlvolle meubels voor op het terras!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!