Outdoor bartafels

Materiaal

Prijs

OUTDOOR BARTAFELS VOOR HET HORECA TERRAS

Een opkomende trend van de laatste jaren is het gebruik van hoogteverschillen op het horecaterras. Outdoor bartafels spelen hierbij een uitstekende rol. Bij Project Totaal Okido hebben we bartafels voor buiten in alle soorten en maten om je horeca terras de uitstraling te geven die jij wilt.

Het aanbrengen van hoogteverschillen op een terras, zoals het mixen van lage en hoge zitplekken en tafels, brengt diverse voordelen met zich mee. In de eerste plaats draagt het bij aan de esthetiek en het ontwerp van het terras. Hoogtevariaties creëren visuele interesse en voegen een dynamisch element toe, waardoor het terras aantrekkelijker wordt voor gasten. Bovendien biedt het gebruik van verschillende hoogtes de mogelijkheid om de beschikbare ruimte op het terras optimaal te benutten, wat vooral handig is bij kleinere terrassen of buitenruimtes.

Een bijkomend voordeel is de diversiteit in zitopties die het terras kan aanbieden. Gasten hebben de keuze tussen lagere stoelen voor een ontspannen sfeer en hogere stoelen voor een meer formele setting. Deze variatie vergroot de aantrekkingskracht van het terras voor een breder publiek, aangezien het geschikt is voor diverse voorkeuren.

Bovendien dragen hoogteverschillen bij aan comfort en ergonomie. Hogere stoelen kunnen geschikter zijn voor diners, terwijl lagere stoelen ideaal zijn voor ontspannen gesprekken. Dit zorgt ervoor dat gasten de zitplek kunnen kiezen die het beste past bij hun activiteit en comfortniveau.

DE PERFECTE TERRAS BARTAFEL VOOR BUITEN

Een hoogwaardige bartafel voor het horecaterras voldoet aan verschillende belangrijke kenmerken. Allereerst speelt het ontwerp een cruciale rol. Een goede bartafel is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan de algehele esthetiek van het terras. Het ontwerp moet passen bij de ambiance en stijl van de horecagelegenheid, waardoor het terras een aantrekkelijke en uitnodigende uitstraling krijgt.

Daarnaast is duurzaamheid een essentiële factor. Gezien het intensieve gebruik in de horeca moet een bartafel bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en zonneschijn, evenals tegen dagelijkse slijtage. Materialen van hoge kwaliteit, die zowel weerbestendig als gemakkelijk te onderhouden zijn, dragen bij aan de duurzaamheid en levensduur van de bartafel.

De functionaliteit van de bartafel is eveneens van groot belang. Het oppervlak moet voldoende ruimte bieden voor drankjes en hapjes, terwijl het ontwerp comfortabele zitgelegenheid mogelijk maakt. Verder kan een goede bartafel flexibiliteit bieden door in hoogte verstelbaar te zijn, zodat deze aan verschillende behoeften en voorkeuren van gasten kan voldoen.

Een doordachte indeling die rekening houdt met de beschikbare ruimte op het terras is ook een aspect waar een goede bartafel aan moet voldoen. Een slim ontwerp zorgt ervoor dat de bartafels optimaal kunnen worden geplaatst, waardoor de beschikbare ruimte efficiënt wordt benut en een comfortabele indeling ontstaat.

TERRAS MET BARTAFELS TREKT GASTEN AAN

Bartafels op het terras dragen bij aan het onderscheidend vermogen van een horecagelegenheid om verschillende redenen. Allereerst bieden bartafels een unieke en informele setting die zich onderscheidt van traditionele zitplaatsen. Gasten ervaren een meer ontspannen sfeer, wat een positieve invloed kan hebben op de algehele beleving van het terras.

Daarnaast voegen bartafels visuele variatie toe aan het terras. De hoogteverschillen creëren dynamiek en esthetische interesse, wat het terras aantrekkelijker maakt voor voorbijgangers en potentiële gasten. Dit kan bijdragen aan een opvallende uitstraling en het wekken van nieuwsgierigheid, waardoor de horecagelegenheid zich onderscheidt van anderen.

Het gebruik van bartafels biedt ook flexibiliteit in de opstelling van het terras. Door verschillende hoogtes en indelingen te hanteren, kan de horecaonderneming een diversiteit aan zitopties aanbieden. Dit stelt gasten in staat om een plek te kiezen die het beste past bij hun voorkeur en activiteit, waardoor het terras aantrekkelijk wordt voor een breder publiek.

Bovendien creëren outdoor bartafels een gelegenheid voor interactie tussen gasten en het personeel, zoals bartenders. Dit draagt bij aan een levendige en sociale atmosfeer, wat een positieve indruk achterlaat en het terras onderscheidend maakt in termen van klantenservice en beleving.

Kortom, bartafels op het terras dragen bij aan het onderscheidend vermogen door een unieke sfeer, visuele aantrekkelijkheid, flexibele opstelling en sociale interactie te bieden, waardoor de horecagelegenheid zich positief onderscheidt van concurrenten.

TERRAS BARTAFELS UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Ons assortiment buiten bartafels voor de horeca is bijna volledig uit voorraad leverbaar en wordt aangeboden tegen groothandelsprijzen. Hiermee garanderen we niet alleen kwaliteit, maar ook betaalbaarheid. Bovendien zijn er mogelijkheden om te kiezen uit diverse materiaalsoorten, kleuren en afmetingen, zodat je zeker weet dat de tafels perfect passen bij de uitstraling van jouw terras.

SFEERVOLLE BUITEN BARTAFELS VOOR JOUW TERRAS

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie terras meubilair voor een sfeervolle inrichting van het terras van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor outdoor bartafels? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar info@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze specialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve en stijlvolle meubels voor op het terras!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!