Horeca Terrastafels

  1. Home
  2. Horeca terrasmeubilair
  3. Horeca Terrastafels

Materiaal

Prijs

HORECA TERRASTAFELS VOOR EEN NIEUWE LOOK

Is het tijd om jouw terras een nieuwe look te geven? Dat begint natuurlijk bij nieuwe horeca terrasmeubilair, zoals terrastafels en terrasstoelen. Verschillende factoren spelen een rol bij het kiezen van de juist terrasmeubels. Project Totaal Okido helpt je daar graag bij.

Horeca terrastafels van Project Totaal Okido voldoen aan alle gastronomische eisen: onderhoudsarm, hoge kwaliteit, stabiliteit, hygiënisch en nagenoeg ongevoelig voor weersinvloeden. Ons ruime assortiment terrastafels voor de horeca is verkrijgbaar in verschillende maten en met vele decors. Al onze horeca tafels hebben een uitnodigend en sfeervol karakter. Het terras is immers het visitekaartje van jouw bedrijf!

Het creëren van de juiste sfeer op het terras is van essentieel belang om verschillende redenen, waarbij het niet alleen dient als een aangename buitenruimte voor gasten, maar ook als een krachtig instrument voor het onderscheidend vermogen ten opzichte van collega’s in dezelfde plaats. Het terras fungeert als het visitekaartje van een horecazaak en speelt een grote rol bij het vormgeven van de algehele ervaring voor de gasten.

CREËER SFEER MET MOOIE TERRASTAFELS

Het creëren van de juiste sfeer op het terras begint met zorgvuldig gekozen terrasmeubilair, met de terrastafel als een centraal element dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de algehele ambiance. Bij het selecteren van de juiste terrastafel zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden om een aantrekkelijke en uitnodigende atmosfeer te bereiken.

Het is belangrijk om de stijl van het terras in overweging te nemen. Kies een terrastafel die goed aansluit bij de rest van het buitenmeubilair en de omgeving. Of het nu gaat om een klassiek design, modern minimalisme of een rustieke uitstraling, de terrastafel moet passen bij de overkoepelende esthetiek.

De grootte van de terrastafel is een ander belangrijk aspect. Overweeg de beschikbare ruimte op het terras en bepaal of een grotere eettafel voor gezelschappen of juist een kleinere bistrotafel voor een intiemere setting geschikt is. Een goed uitgebalanceerde opstelling zorgt voor comfort en bevordert een gezellige sfeer.

DE PERFECTE COMBINATIE VAN MATERIAAL EN ACCESSOIRES

Materialen spelen ook een rol bij het bepalen van de sfeer op het terras. Houten terrastafels stralen bijvoorbeeld warmte en natuurlijkheid uit, terwijl metalen of glazen tafels een meer eigentijdse uitstraling kunnen hebben. Overweeg ook de duurzaamheid van de materialen om ervoor te zorgen dat het meubilair bestand is tegen de weersomstandigheden.

De keuze van accessoires kan de sfeer op het terras verder versterken. Voeg bijpassende kussens, tafelkleden of kaarsen toe om een gezellige en uitnodigende omgeving te creëren. Overweeg ook de functionaliteit van de terrastafel, zoals ingebouwde verlichting of ruimte voor bloemstukken, om een unieke en persoonlijke touch toe te voegen.

Tot slot is het belangrijk om comfortabele terrasstoelen rond de buitentafel te plaatsen, zodat gasten kunnen genieten van lange en ontspannen momenten. Of het nu gaat om luxe stoelen of gezellige kussens op bankjes, het toevoegen van comfort draagt bij aan de algehele sfeer op het terras.

ZELFSTABILISERENDE HORECA TERRASTAFELS

Een veelvoorkomend en herkenbaar probleem op het terras, zijn wiebelend tafels. Het is natuurlijk geen gezicht op een prachtig terras met mooie stoelen en tafels met viltjes onder de tafels. Of wiebelende tafels doordat de steldoppen verdwenen zijn. Een grote ergernis, voor zowel de horeca eigenaren als de gasten. Als een van de weinige groothandels hebben wij nu een zelfstabiliserend onderstel, ook wel steady base genoemd. Het onderstel is geschikt voor buitengebruik. Door het speciale zelfstabiliserende mechanisme is dit onderstel ideaal voor elke ondergrond. De steady base is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

TERRASTAFELS IN VERSCHILLENDE MATERIALEN

Een terrastafel voor het terras van jouw horecagelegenheid moet aan een aantal eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat ze bestand zijn tegen zon, regen, as, zuur, vet, krassen en meer.

Er is keuze uit meerdere materiaalsoorten, zoals Werzalit (ook wel Topalit genoemd), teakhout of inox.

  • Tafelbladen van Werzalit zijn vrijwel ongevoelig voor mechanische, thermische en chemische invloeden. Het gladde, gesloten oppervlak van Werzalit tafelbladen is gemakkelijk te reinigen en voldoen aan de hygiënische eisen in de professionele gastronomie.
  • Tafelbladen van inox zijn eigenlijk tafelbladen van rvs. Ook deze tafelbladen zijn sterk en ongevoelig voor bepaalde invloeden van buiten, en op een dergelijke manier behandeld dat er geen roest en/of corrosie optreedt. Onze inox terras tafelbladen zijn zowel zeer hygiënisch als onderhoudsarm.
  • De tafelbladen van teakhout zijn eveneens sterk en duurzaam. Teakhout bevat van nature meer olie waardoor het een geschikt materiaal is voor zowel buiten en binnen. Dus als je een natuurlijk materiaal wil, kies dan voor een onbehandeld teakhouten blad. Mooi en sfeervol in al zijn eenvoud.

STEL UW EIGEN TERRASTAFEL SAMEN

Staat jouw perfecte terrastafel hier niet bij? Geen probleem, in principe zijn al onze tafelbladen te combineren met onze tafelonderstellen. Natuurlijk past het één beter bij het ander, maar daar geven we graag advies over!

TERRAS TAFELS UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Ons assortiment buiten tafels voor de horeca is bijna volledig uit voorraad leverbaar en wordt aangeboden tegen groothandelsprijzen. Hiermee garanderen we niet alleen kwaliteit, maar ook betaalbaarheid. Bovendien zijn er mogelijkheden om te kiezen uit diverse materiaalsoorten, kleuren en afmetingen, zodat je zeker weet dat de terrastafels perfect passen bij de uitstraling van jouw terras.

SFEERVOLLE TERRAS TAFELS VOOR JOUW TERRAS

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie terras meubilair voor een sfeervolle inrichting van het terras van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar info@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze specialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve en stijlvolle meubels voor op het terras!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!