Horeca meubilair

  1. Home
  2. Horeca meubilair

Gebruik of toepassing

Materiaal

Prijs

MAAK HET VERSCHIL MET HORECA MEUBILAIR

Project Totaal Okido heeft een uitgebreid assortiment horeca meubilair. Wij leveren al jarenlang aan restaurants, cafés, kantines en nog veel meer horecagelegenheden. Bij ons kun je terecht voor horeca tafels, horeca stoelen, parasols, barkrukken, loungebanken, tafelonderstellen en verlichting.

LAAT OKIDO JOUW RESTAURANT INRICHTEN

Het kan nog een hele uitdaging zijn om het horeca meubilair goed op elkaar af te stemmen. Wij helpen jou graag. Ons horeca meubilair is van professionele kwaliteit, stijlvol en voordelig. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring met verschillende projecten en het inrichten van restaurants, cafés en hotels, maar ook kantines en zalen. Bekijk onze uitgebreide collectie aan horeca meubilair en ontdek wat voor horeca meubilair het beste bij jou en jouw zaak past.

MAAK SFEER MET DE JUISTE MEUBELS

Restaurants, hotels en gastronomische gelegenheden vereisen tegenwoordig niet alleen een uitstekende keuken, maar ook een aantrekkelijke ambiance waarin gasten zich op hun gemak voelen. Horeca meubilair speelt een cruciale rol bij het creëren van de eerste indruk voor jouw gasten, samen met de rest van het interieur. Bovendien is het van essentieel belang dat gasten comfortabel kunnen genieten van hun ontbijt, lunch of diner. Een doordachte en praktische opstelling van het horeca meubilair draagt in aanzienlijke mate bij aan het succes van een restaurant. Hierbij valt te denken aan een optimale looproute, een intieme sfeer rond de tafels en een stijl die naadloos aansluit op de beoogde uitstraling van jouw horecaonderneming.

DE UITSTRALING VAN HORECA MEUBILAIR IS BELANGRIJK

Goed gekozen horeca meubilair speelt een grote rol bij het creëren van de juiste ambiance in een eet- of drinkgelegenheid. De selectie van meubels gaat verder dan louter functionele overwegingen; het is een kunst om een harmonieus samenspel te creëren tussen stijl, comfort en ruimtelijke indeling.

De uitstraling van meubels in de horeca is belangrijk om verschillende redenen:

Eerste indruk

Meubels dragen sterk bij aan de eerste indruk die gasten van een horecagelegenheid krijgen. Een aantrekkelijke en passende inrichting kan gasten positief beïnvloeden en een goede indruk achterlaten.

Sfeer en beleving

Het juiste meubilair draagt bij aan de gewenste sfeer en beleving in de horecazaak. Het creëert een atmosfeer die past bij het concept van het restaurant, café of hotel en draagt zo bij aan de algehele ervaring van de gast.

Comfort en gemak

Meubels moeten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook comfort bieden. Gasten moeten zich op hun gemak voelen en comfortabel kunnen genieten van hun maaltijd of drankje. Ergonomisch en goed gekozen meubilair draagt bij aan een plezierige ervaring.

Merkidentiteit

Het meubilair in de horeca draagt bij aan de merkidentiteit van de zaak. Consistente stijlelementen in het meubilair helpen bij het opbouwen van een herkenbaar en onderscheidend imago voor de horecagelegenheid.

Ruimteoptimalisatie

Een doordachte keuze van meubels kan bijdragen aan een efficiënte indeling van de ruimte. Optimaal geplaatste tafels en stoelen kunnen de doorstroom van gasten bevorderen en een comfortabele eetomgeving creëren.

Concurrentievoordeel

In een competitieve markt kan het esthetische aspect van meubilair een onderscheidend kenmerk zijn. Een aantrekkelijke inrichting kan helpen om meer gasten aan te trekken en zich te onderscheiden van concurrenten.

ONDERSCHEID JE MET VERRASSENDE ELEMENTEN

In de dynamische wereld van horeca meubilair zijn er diverse verrassende elementen die de smaak van gasten weten te bekoren. Eén trend die in populariteit groeit, is het gebruik van multifunctioneel meubilair. Denk hierbij aan tafels met geïntegreerde oplaadpunten voor elektronische apparaten of modulaire zitopstellingen die flexibiliteit bieden in de indeling van de ruimte.

Duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen spelen ook een prominente rol. Meubelstukken vervaardigd uit hout, bamboe of gerecyclede metalen spreken gasten aan die waarde hechten aan milieubewustzijn. Bovendien winnen interactieve elementen terrein, zoals meubilair met ingebouwde touchscreens voor het plaatsen van bestellingen of het raadplegen van het menu, wat een eigentijdse en boeiende eetervaring biedt.

Een andere verrassende keuze is verlicht meubilair, dat de sfeer versterkt en een uniek tintje toevoegt. Ledverlichting in stoelen of tafels met ingebouwde lichtaccenten zijn hier voorbeelden van. Aanpasbaarheid van kleuren, vaak geïntegreerd met slimme technologie, zorgt voor een dynamische en aanpasbare ambiance, terwijl meubels met opvallende vormen en designs dienen als ware eyecatchers en gespreksonderwerpen.

De integratie van lokale kunst in het meubilair geeft een extra dimensie aan de gastervaring. Handgemaakte stoelen of tafels van lokale kunstenaars voegen een authentiek karakter toe en benadrukken de verbinding met de lokale gemeenschap.

Door deze verrassende elementen slim te integreren, kan horeca meubilair niet alleen functioneel zijn, maar ook een belangrijke rol spelen in het creëren van een onderscheidende en gedenkwaardige sfeer voor de gasten. Het is echter van belang dat deze verrassingen in lijn zijn met het overkoepelende concept en de doelgroep van de horecagelegenheid.

MEUBILAIR UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Ons assortiment horeca meubilair is vrijwel volledig op voorraad en wordt tegen groothandelsprijzen aangeboden. Hiermee verzekeren we niet alleen kwaliteit, maar ook betaalbaarheid. Bovendien bieden we de mogelijkheid om zelf combinaties te maken door losse meubelbladen en meubelonderstellen aan te bieden. Hierbij heb je de vrijheid om te kiezen uit diverse materiaalsoorten, kleuren en afmetingen, zodat je zeker weet dat het meubilair perfect aansluit bij de uitstraling van jouw horecagelegenheid.

Op onze website vind je een overzicht van ons complete assortiment aan horeca meubilair, waaronder meubelbladen, stoelen, terrasmeubilair, parasols, verlichting en decoratie. Als je moeite hebt met het maken van een keuze uit onze collectie horeca meubilair, staan onze adviseurs klaar om met je mee te denken. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een bezoek aan onze showroom. Met 2500 m2 aan oppervlakte biedt onze showroom volop inspiratie. We nemen graag de tijd om je te voorzien van advies op basis van expertise, in combinatie met jouw eigen visie en budget. De koffie staat klaar!

SFEERVOLLE INRICHTING VAN JOUW HORECAZAAK

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie tafels, stoelen, banken en andere meubels voor een sfeervolle inrichting van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur) of via e-mail: info@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze specialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve en stijlvolle meubels in de horeca!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!