Restaurant meubilair

Het juiste restaurant meubilair zorgt voor terugkerende gasten

Restaurant meubilair is natuurlijk belangrijk om te hebben in een restaurant. Het begint bij het uitzoeken van meubels die passen bij het restaurant en de algemene sfeer van het pand. Een van de belangrijkste, maar ook de moeilijkste bezigheden is het kiezen van de juiste meubels. Het lijkt simpel en vooral een kwestie van smaak, maar er zijn meer zaken die een (cruciale) rol spelen bij de keuze van de meubelen voor je restaurant. Een uitnodigende sfeer zorgt ervoor dat je gasten zich op hun gemak voelen en vaker terugkomen. Daarom hebben wij veel restaurantmeubels in ons assortiment, zodat je ongetwijfeld iets vindt.

Een greep uit ons assortiment restaurant interieur

Okido heeft een zeer uitgebreide en complete collectie meubelen voor restaurants: stoelen, barkrukken, (lounge)banken, tafels en meubelen op maat. Ook hebben wij een zeer uitgebreide collectie stoffen en tafelbladen. Zo stel je zelf het interieur samen in de kleuren en afmetingen die jij wilt.

  • Barkrukken. Van barkrukken met rugleuningen tot barkrukken met alleen een zitting, bij Okido kun je verschillende barkrukken vinden. Tip: mix en match barkrukken, zodat er een aantrekkelijke dynamiek ontstaat.
  • Bartafels. Van hout tot metaal, wij hebben bartafels die perfect passen in jouw restaurant. Je kunt kiezen uit ronde, vierkante of rechthoekige bartafels.
  • Stoelen. Wil je een stoel van metaal, kunstleder of toch liever hout? Je vindt het allemaal in ons aanbod. Ook kun je kiezen uit stoelen met of zonder armleuning.
  • Tafels. Of je nu een grote restaurant tafel wilt waar veel mensen aan kunnen zitten, of liever een tafel voor kleinere groepen wilt, in ons assortiment vind je wat je zoekt.
  • Verlichting. Uiteraard heb je zorgvuldig nagedacht over de meubels die je hebt uitgezocht voor je horeca interieur. Maar heb je je ook bezonnen over de decoratieve aankleding van je etablissement? Dit is minstens zo belangrijk. De verlichting en accessoires die je kiest, dienen de door jou gewenste stijl en sfeer te versterken. Wanneer dit het geval is, zul je zien dat dit een omzet verhogende functie heeft.

Jouw restaurant inrichting is ónze zorg!

Ben je meer op zoek naar een totale projectinrichting? Kom dan eens langs in onze showroom, onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met interieur planningen en decoratiekeuzes. Uiteraard helpen zij je graag om de puntjes van jouw horeca inrichting op de i te zetten. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk hieronder restaurants in binnen- en buitenland met een inrichting verzorgd door Okido.

Heb je vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over het restaurant meubilair of heb je specifieke wensen? Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van horeca interieurs en inrichting weten wij als geen ander waar jij op moet letten. Neem contact met ons op via info@okidobv.nl of via 0513 418 882. Wij helpen je graag!