Loungemeubels

Gebruik of toepassing

Materiaal

Prijs

LOUNGEMEUBELS EN LOUNGESETS VOOR HET TERRAS

Jouw terras trekt meer klanten met een sfeervolle loungehoek of verrassende bartafels. Project Totaal Okido heeft trendy horeca bar- en loungemeubelen in diverse stijlen en prijsklassen. Met een goed uitgekozen loungeset creëer je een ontspannen sfeer, waardoor gasten graag bij jou verblijven.

Door te investeren in unieke loungemeubels en aandacht te besteden aan de algehele ervaring van je gasten, kun je een onderscheidende en memorabele sfeer creëren op je horecaterras. Het doel is om een omgeving te bieden die niet alleen comfortabel is, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij je gasten.

LOUNGEBANK OP HET TERRAS: ALTIJD EEN GOED IDEE

Een loungebank op het terras kan een slimme keuze zijn om verschillende redenen. Allereerst staat comfort centraal. Loungebanken bieden gasten een ontspannen en comfortabele zitplaats, waardoor ze langer kunnen blijven en meer genieten van hun tijd op het terras. Dit draagt bij aan een positieve ervaring en kan gasten aanmoedigen om terug te komen.

Daarnaast voegt een loungebank een esthetisch element toe aan het terras. Het geeft de buitenruimte een eigentijdse en gezellige uitstraling, wat de algehele sfeer van het horecaterras kan verbeteren. Gasten kunnen zich op hun gemak voelen in een aangename omgeving, wat gunstig is voor de reputatie van het etablissement.

De veelzijdigheid van loungebanken is ook een pluspunt. Ze bieden niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar kunnen ook worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals informele bijeenkomsten, groepsdiners of zelfs als een ontspannen plek voor gasten om te wachten op hun tafel. Dit optimaliseert de bruikbaarheid van de buitenruimte.

Bovendien bevordert een loungebank op het horecaterras sociale interactie. Gasten zullen eerder geneigd zijn om langer te blijven, meer te bestellen en mogelijk met anderen in gesprek te raken. Dit draagt bij aan een levendige en gezellige sfeer, wat op zijn beurt de algehele aantrekkingskracht van het horecabedrijf vergroot.

DE LOUNGESETS VAN OKIDO

De loungemeubels van Okido zijn comfortabel en geschikt voor buiten. De meubels worden gemaakt van weerbestendig materiaal. De stof van de kussens is UV-bestendig, waardoor deze de kleuren goed behouden. Ook hebben we hele trendy lounge stoelen in het assortiment in Bohemian stijl, gemaakt van wicker. Wicker is een hoogwaardige kunststof draad die goed bestand is tegen het Nederlandse weer.

Naast de bekende loungesets, loungebanken en loungestoelen hebben we eveneens outdoor barkrukken en kunststof meubelen in ons assortiment.

LOUNGESET OP HET TERRAS VOOR ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Onderscheidend vermogen op een horecaterras is van cruciaal belang. In de competitieve horeca-industrie, waarin veel eet- en drinkgelegenheden met elkaar concurreren, kan een uniek en herkenbaar karakter het succes van een horecaterras aanzienlijk beïnvloeden.

Het creëren van onderscheidend vermogen op een horecaterras met behulp van loungemeubels kan een effectieve strategie zijn. Een paar ideeën:

Thematische inrichting
Kies een specifiek thema voor je loungemeubels dat past bij de algehele sfeer van je horecaterras. Dit kan variëren van bohemian chic tot modern industrieel of zelfs een specifieke culturele stijl. Consistentie in het thema zal helpen bij het creëren van een gedenkwaardige en onderscheidende atmosfeer.

Aanpasbare zitplaatsen
Bied loungemeubels aan die aanpasbaar zijn aan de behoeften van je gasten. Modulaire banken of stoelen die gemakkelijk kunnen worden herschikt, stellen gasten in staat om hun eigen zitplaatsen te creëren, waardoor een persoonlijke en comfortabele ervaring ontstaat.

Unieke ontwerpen
Kies loungemeubels met opvallende ontwerpen of patronen. Denk aan meubels met ongebruikelijke vormen, kleuren of texturen die de aandacht trekken en bijdragen aan een eigen identiteit voor je terras.

Maatwerk
Overweeg maatwerk loungemeubels die exclusief zijn voor jouw horecaterras. Dit kan variëren van op maat gemaakte kussens met het logo van je bedrijf tot uniek ontworpen meubelstukken die passen bij de visuele identiteit van je merk.

Comfortabele buitenruimte
Zorg ervoor dat de loungemeubels niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook comfortabel. Hoogwaardige kussens en zachte materialen dragen bij aan een luxe en uitnodigende omgeving.

Verlichting
Integreer creatieve verlichtingselementen in je loungemeubilair. Dit kan bijvoorbeeld zijn door het gebruik van sfeervolle lantaarns, lichtsnoeren of zelfs meubels met ingebouwde verlichting. Dit voegt niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe, maar creëert ook een gezellige ambiance, vooral ’s avonds.

Seizoensgebonden aanpassingen
Pas je loungemeubels aan op basis van seizoensgebonden thema’s of evenementen. Of het nu gaat om zomerse kleuren en lichte stoffen of gezellige dekens en kussens voor de herfst, het aanpassen van je inrichting aan de tijd van het jaar kan extra charme toevoegen.

LIGBEDDEN VOOR HET ULTIEME LOUNGEN

Het plaatsen van ligbedden op een horecaterras biedt verschillende voordelen en kan een meerwaarde creëren die het terras onderscheidend maakt. Ligbedden dragen bij aan een ontspannen sfeer, waar gasten comfortabel kunnen achteroverleunen en genieten van hun tijd op het terras. Deze relaxte atmosfeer kan gasten aanmoedigen om langer te blijven.

De variatie in zitplaatsen die ligbedden bieden, is een andere troef. Door naast traditionele zitplaatsen ook ligbedden aan te bieden, creëer je diversiteit en keuzemogelijkheden voor gasten. Dit zorgt voor een veelzijdige buitenruimte die aantrekkelijk is voor verschillende voorkeuren en gelegenheden.

Ligbedden zijn ideaal voor gasten die willen zonnebaden of gewoon willen ontspannen in de buitenlucht. Door deze mogelijkheid te bieden, wordt het terras aantrekkelijker voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van zon en ontspanning. Bovendien roepen ligbedden associaties op met stranden en vakantiebestemmingen, waardoor een unieke sfeer ontstaat die gasten het gevoel geeft even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse routine.

Visueel aantrekkelijke ligbedden kunnen ook de social media-aantrekkingskracht vergroten. Gasten delen mogelijk hun ervaring op platforms zoals Instagram, wat kan leiden tot gratis marketing en een grotere naamsbekendheid voor jouw terras en zaak.

CREATIEVE TERRASINRICHTING VOOR JOUW HORECAZAAK

Okido presenteert een breed assortiment terrasmeubilair om jouw horecaterras op een sfeervolle manier in te richten. Een aanzienlijk deel van onze collectie is direct uit voorraad leverbaar, waardoor wij in Nederland leidend zijn op het gebied van een voordelige prijs, hoogwaardige kwaliteit en snelle levering.

BEHOEFTE AAN ASSISTENTIE?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de beschikbare opties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ook kan je ons bellen op 0513 418 882 (op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur) of mailen naar info@okidobv.nl.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Heerenveen, waar onze experts beschikbaar zijn om samen met jou de ideale oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido staat voor hoogwaardig en stijlvol terrasmeubilair – jouw partner in kwaliteit!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!