Horeca tafels

Materiaal

Prijs

HORECA TAFELS VOOR HORECA GEBRUIK

Project Totaal Okido heeft een uitgebreid assortiment horeca tafels en horeca stoelen. Wij leveren al jarenlang aan restaurants, cafés, kantines en nog veel meer horecagelegenheden. Bij ons kun je terecht voor cafétafels, restauranttafels, houten tafels, metalen tafels en Topalit tafelbladen.

MAAK SFEER MET DE JUISTE HORECA TAFEL

Restaurant, hotel en gastronomie hebben meer dan ooit naast een goede keuken ook een aantrekkelijke sfeer nodig, waarin de gast zich goed voelt. Horeca tafels zorgen voor de eerste indruk bij jouw gasten, net als de rest van het interieur. Daarnaast is het belangrijk dat de gasten comfortabel kunnen genieten van hun ontbijt, lunch of diner. Een doordachte en praktische opstelling van horeca tafels draagt bij aan het succes van een restaurant. Denk hierbij aan een optimale looproute, een intieme tafelsfeer en een stijl die naadloos aansluit op de gewenste uitstraling van jouw horecazaak.

RUIM ASSORTIMENT HORECA TAFELS

Okido heeft een ruim assortiment horeca tafels. Van lage salontafels tot bartafels en van diner tafels tot stamtafels. We hebben stoere, handgemaakte boomstamtafels met een gietijzeren tafelpoot. Deze tafels zijn allemaal uniek door de zijkant met onregelmatige boomstructuur. Natuurlijk hebben we ook vierkante en rechthoekige tafels. Voor een meer chique uitstraling kun je kiezen voor een ronde tafel met een prachtig eikenhouten blad met een bijpassend messing onderstel. Dat vormt samen een heel elegant geheel. Met een paar velvet stoelen heb je een ware eyecatcher te pakken!

Meer flexibiliteit nodig? Dan ga je voor kleinere, vierkante tafels die je gemakkelijk aan of uit elkaar schuift. Van tweetjes tot viertjes en zesjes: of zoveel zitplaatsen als je maar nodig hebt. Ook hebben we nagedacht over het (tijdelijk) opbergen van tafels, daarom hebben we stapelbare tafels en ook klaptafels in het assortiment.

TAFELS UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Ons assortiment horeca tafels is bijna volledig uit voorraad leverbaar en wordt aangeboden tegen groothandelsprijzen. Hiermee garanderen we niet alleen kwaliteit, maar ook betaalbaarheid. Bovendien voorzien we in de mogelijkheid om zelf combinaties te maken door het aanbieden van losse tafelbladen en tafelonderstellen. Hierbij heb je de vrijheid om te kiezen uit diverse materiaalsoorten, kleuren en afmetingen, zodat je zeker weet dat de tafels perfect passen bij de uitstraling van jouw horecagelegenheid.

Op onze website vind je een overzicht van ons gehele assortiment aan horeca meubilair, zoals: horeca tafels, horeca stoelen, tafelbladen, terras meubilair, parasols, verlichting en decoratie. Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit onze collectie horeca meubilair, dan staan onze adviseurs klaar om met je mee te denken. Dit kan uiteraard telefonisch, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Onze showroom biedt heel veel inspiratie op de 2500 m2 oppervlakte. Wij nemer er graag de tijd om je te voorzien van advies op basis van expertise, in combinatie met jouw eigen visie en budget. De koffie staat klaar!

TAFELBLADEN EN TAFELONDERSTELLEN

Staat op onze website niet dé tafel die je zelf voor ogen hebt voor in jouw restaurant, café of andere horecazaak? Misschien is het zelf samenstellen van jouw horeca tafel dan een goede optie. We hebben talloze onderstellen in ons assortiment: van staal, RVS of gietijzer. Ook hebben we tientallen tafelbladen. Je kunt kiezen uit houten tafelbladen of melamine, die in heel veel verschillende dessins verkrijgbaar zijn. Daar zit ongetwijfeld wat voor je tussen. Hoe leuk is het om je gasten te kunnen vertellen dat je de tafels zelf hebt samengesteld?

WAARAAN VOLDOET EEN GOEDE HORECA TAFEL?

Een goede horeca tafel voldoet aan verschillende criteria om te zorgen voor een optimale ervaring voor zowel de gasten als medewerkers. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken:

Duurzaamheid

Horeca tafels moeten bestand zijn tegen intensief gebruik. Ze moeten gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, stoten en morsen. Duurzame materialen dragen bij aan een langere levensduur van de tafels, wat kosteneffectief is voor het horecabedrijf.

Onderhoudsvriendelijkheid

Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden tafels zijn essentieel in de horeca. Materialen die bestand zijn tegen vlekken en eenvoudig te reinigen zijn, verminderen de downtime tussen de verschillende klanten en zorgen voor een hygiënische omgeving.

Stijl en uitstraling

De esthetiek van de horeca tafels is van groot belang, omdat ze bijdragen aan de algehele sfeer en uitstraling van het restaurant of café. De stijl moet passen bij het thema van de horecagelegenheid en aantrekkelijk zijn voor de doelgroep.

Ergonomie

Comfort is cruciaal voor gasten die langere tijd aan een tafel doorbrengen. De hoogte van de tafels moet geschikt zijn voor zowel zittende als staande gasten. Ook moet er voldoende ruimte zijn voor benen en stoelen, zodat gasten comfortabel kunnen zitten.

Stabiliteit

Een goede horeca tafel moet stabiel zijn om ongelukken te voorkomen. Het is belangrijk dat tafels niet wiebelen en dat ze stevig op de vloer staan. Dit draagt bij aan de veiligheid en het comfort van de gasten.

Veelzijdigheid

Horeca tafels moeten geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om een intiem diner, een zakelijke bijeenkomst of een groepsbijeenkomst, de tafels moeten aanpasbaar zijn aan verschillende situaties.

Aanpasbaarheid

Aangezien horecagelegenheden vaak hun interieur aanpassen of vernieuwen, is het wenselijk dat de tafels aanpasbaar zijn. Dit kan betrekking hebben op het vervangen van tafelbladen, het veranderen van de tafelhoogte of het upgraden van het uiterlijk.

Geluidsdemping

Vooral in drukke restaurants kan geluidsoverlast een probleem zijn. Tafels met ingebouwde geluidsdempende materialen kunnen bijdragen aan een aangenamere eetomgeving.

Door te investeren in horeca tafels die aan deze criteria voldoen, kan een horecaonderneming niet alleen een comfortabele en aantrekkelijke omgeving bieden aan de gasten, maar ook de operationele efficiëntie verbeteren en de algehele klanttevredenheid verhogen. Okido helpt je graag met advies en de producten die het beste bij jou en de zaak aansluiten.

SFEERVOLLE INRICHTING VAN JOUW HORECAZAAK

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie tafels, tafelbladen en andere meubels voor een sfeervolle inrichting van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke dag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar outlet@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze zitspecialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte tafeloplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve en stijlvolle tafels in de horeca!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!