Ronde tafel horeca

Ronde tafels van Okido

Een ronde horecatafel met een prachtig doorleefde uitstraling: kun je iets gezelligers verzinnen? Vooral als je vaak vaste gasten of groepen gasten in je kroeg hebt, is een dergelijke ronde tafel een must-have. Je gasten kunnen er fijn aan zitten, maar ook groepen mensen kunnen hier prima aan zitten met een koud biertje en een hapje eten.

Soorten Restaurant tafels

Geen enkele horecagelegenheid is hetzelfde. Daarom heeft Okido verschillende restaurant tafels in het assortiment waardoor je er altijd één vindt die bij jouw stijl past. Kies een afmeting die je graag wilt. Heb je veel ruimte en wil je graag een grote tafel? De lengte van onze tafels gaan tot wel drie meter. Je kunt uiteraard ook een kleinere variant kiezen. Verder kun je verschillende frames, bladen en stijlen kiezen. Zo hebben we rustiek eiken tafels in een vintage of industriële stijl. Zoek je een restaurant tafel of een echte stamtafel die direct de aandacht trekt? Kies dan een met een bijzonder frame, zoals een balpoot of barokpoot.

Wat onze horeca tafels zo bijzonder maakt

Horeca tafels zorgen voor de eerste indruk bij je gasten, net als de rest van het interieur. Daarnaast is het belangrijk dat de gasten comfortabel kunnen genieten van hun ontbijt, lunch of diner. Een effectieve en praktische tafelopstelling van je horeca tafels is een belangrijk onderdeel van een goedlopend restaurant. Houd rekening met een goede looproute, een intieme tafelsfeer en uiteraard de gewenste stijl van de horeca tafels.

Maak je restaurant compleet

Natuurlijk is een restaurant tafel niet compleet zonder stoelen of bijpassend sfeerlicht. Ook daar hebben wij aan gedacht. Kies uit verschillende horeca tafels die inclusief ketting en plafond-afdekkap komen. Vind daarnaast een bijpassende en sfeervolle horeca stoel. Je hebt de keuze uit meer dan 200 stoelen!

Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.