Stamtafel

Stoere stamtafel voor uw café

Een stoere stamtafel met een prachtig doorleefde uitstraling! Kunt u iets gezelligers verzinnen? Vooral als u vaak vaste gasten of groepen gasten in uw kroeg heeft is een dergelijke tafel een must-have. De ‘stamgasten’ kunnen er fijn aan zitten, maar ook groepen mensen kunnen hier prima aan zitten met een koud biertje en een hapje eten. Ook zo’n pronkstuk in je café of kroeg? Bestel hem bij Okido!

Soorten stamtafels

Geen enkel café is hetzelfde. Daarom heeft Okido verschillende stamtafels in het assortiment waardoor u altijd een vindt die bij uw stijl past. Kies een afmeting die u graag wilt. Heeft u veel ruimte en wilt u graag een grote stamtafel? De lengte van onze tafels gaan tot wel drie meter. U kunt uiteraard ook een kleinere variant kiezen. Verder kunt u verschillende frames, bladen en stijlen kiezen. Zo hebben we rustiek eiken stamtafels in een vintage of industriële stijl. Zoekt u een stamtafel die direct de aandacht trekt? Kies dan een met een bijzonder frame, zoals een balpoot of barokpoot.

Wat onze stamtafels zo bijzonder maakt

Naast het prachtig eikenhouten blad, hebben onze eiken stamtafels nog iets unieks. Ze zijn namelijk handgemaakt, waardoor ze een onregelmatige bladstructuur krijgen. Hierdoor weet u zeker dat de tafel een opvallend middelpunt gaat zijn. Maar u kunt de lak ook naar wens aanpassen, zodat de tafel meer een geheel vormt met de rest van het interieur. De tafels zijn standaard afgewerkt met een blanke lak, maar ongelakt of een andere kleur lak is op aanvraag ook mogelijk. Bestel nu een prachtige eiken stamtafel op Okido!

Maak de stamtafel compleet

Natuurlijk is een stamtafel niet compleet zonder stoelen of bijpassend sfeerlicht. Ook daar hebben wij aan gedacht. Kies uit verschillende stamtafellampen die inclusief ketting en plafond-afdekkap komen. Vind daarnaast een bijpassende en sfeervolle horeca stoel. U heeft de keuze uit meer dan 200 stoelen!

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.