Stamtafel

Stoere stamtafel voor jouw café

Een stoere stamtafel met een prachtig doorleefde uitstraling, kun je iets gezelligers verzinnen? Vooral als je vaak vaste gasten of groepen gasten in je kroeg hebt, is een dergelijke tafel een must-have. De ‘stamgasten’ kunnen er fijn aan zitten, maar ook groepen mensen kunnen hier prima aan zitten met een koud biertje en een hapje eten. Ook zo’n pronkstuk in je café of kroeg? Bestel hem bij Okido!

Soorten stamtafels

Geen enkel café is hetzelfde. Daarom heeft Okido verschillende stamtafels in het assortiment waardoor je er altijd één vindt die bij jouw stijl past. Kies een afmeting die je graag wilt. Heb je veel ruimte en wil je graag een grote stamtafel? De lengte van onze tafels gaan tot wel drie meter. Je kunt uiteraard ook een kleinere variant kiezen. Verder kun je verschillende frames, bladen en stijlen kiezen. Zo hebben we rustiek eiken stamtafels in een vintage of industriële stijl. Zoek je een stamtafel die direct de aandacht trekt? Kies dan één met een bijzonder frame, zoals een balpoot of barokpoot.

Wat onze stamtafels zo bijzonder maakt

Naast het prachtig eikenhouten blad, hebben onze eiken stamtafels nog iets unieks. Ze zijn namelijk handgemaakt, waardoor ze een onregelmatige bladstructuur krijgen. Hierdoor weet je zeker dat de tafel een opvallend middelpunt gaat zijn. Maar je kunt de lak ook naar wens aanpassen, zodat de tafel meer een geheel vormt met de rest van het interieur. De tafels zijn standaard afgewerkt met een blanke lak, maar ongelakt of een andere kleur lak is op aanvraag ook mogelijk. Bestel nu een prachtige eiken stamtafel op Okido!

Maak de stamtafel compleet

Natuurlijk is een stamtafel niet compleet zonder stoelen of bijpassend sfeerlicht. Ook daar hebben wij aan gedacht. Kies uit verschillende stamtafellampen die inclusief ketting en plafond-afdekkap komen. Vind daarnaast een bijpassende en sfeervolle horeca stoel. Je hebt de keuze uit meer dan 200 soorten stoelen!

Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.