Horeca transportkarren

  1. Home
  2. Horeca meubilair
  3. Horeca transportkarren

Materiaal

Prijs

TRANSPORTKARREN: EEN HANDIGE HULP

Elke horeca ondernemer kent het: een pijnlijk lichaam na verplaatsing van tafels en stoelen. Gelukkig heeft Project Totaal Okido dé oplossing. Van steekkarren tot transportwagens, voor elke meubellading hebben wij het geschikte vervoer. Transportkarren helpen je niet alleen bij het vervoer van meubels, maar kunnen ook dienen als opslagplaats.

Goede transportkarren of steekkarren voor meubilair moeten aan verschillende criteria voldoen om efficiënt, veilig en praktisch te zijn. Allereerst is stevigheid en duurzaamheid essentieel. De transportkarren moeten in staat zijn het gewicht van het meubilair te dragen zonder te buigen of te breken. Het gebruik van geschikte materialen, zoals staal, aluminium of andere duurzame legeringen, is belangrijk om slijtage en corrosie te weerstaan.

Daarnaast is de grootte en de afmetingen van de steekwagen van belang. Ze moeten groot genoeg zijn om meubilair veilig te kunnen dragen, maar ook compact genoeg om gemakkelijk door deuropeningen en gangen te manoeuvreren. De kwaliteit van de wielen is eveneens van groot belang. Zwenkwielen maken de karren wendbaar en vergemakkelijken het manoeuvreren, vooral in krappe ruimtes.

TRANSPORTKAR VOOR VERVOER EN OPSLAG

Een goed ontwerp houdt ook rekening met het gemak van laden en lossen, waarbij de karren eenvoudig te gebruiken zijn. Het is belangrijk dat transportkarren een voldoende hoge gewichtscapaciteit hebben om het specifieke meubilair te kunnen dragen. Ook opslagmogelijkheden en aanpasbaarheid aan verschillende soorten meubilair dragen bij aan de veelzijdigheid van de transportkar.

Ergonomie speelt eveneens een rol. Handgrepen en bedieningselementen dienen ergonomisch te zijn ontworpen om vermoeidheid bij het duwen of trekken van de kar te verminderen.

VERSCHILLENDE SOORTEN TRANSPORTKARREN

Bij Project Totaal Okido vind je verschillende soorten horeca transportkarren. We hebben karren voor vervoer en opslag van (klap)tafels en -stoelen. Deze zijn verkrijgbaar als losse kar, maar ook als set met stoelen of tafels inbegrepen. Neem bijvoorbeeld onze weddingchair set. Deze set is verkrijgbaar met witte of zwarte stoelen en bestaat uit 26 kunststof weddingchairs en een bijbehorende transportkar. Die kar kan tevens worden gebruikt als opslag. De transportkar is 195 cm hoog, 90 cm lang en 47 cm breed. Compacter vind je ze niet.

Ook voor statafels hebben we zo’n kar als oplossing voor opslag en vervoer. Bij Okido koop je een statafelset bestaande uit 6 statafels en een bijpassende metalen transportkar. De transportkar is 113 cm hoog, 59 cm lang en 97 cm breed. Daarop passen maar liefst zes statafels van 110 cm hoog met een tafelblad met een doorsnede van 85 cm. Nooit meer statafels die omvallen of op een onhandige plek staan opgeslagen met deze kar. Bovendien rol zo’n kar tien keer gemakkelijker (en ergonomischer) dan handmatig zo’n zware tafel tillen.

DE VOORDELEN VAN EEN TRANSPORTKAR

Voor een horecaondernemer zijn er verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van horeca transportkarren voor het vervoeren en opslaan van tijdelijk meubilair. Het grootste voordeel is waarschijnlijk de efficiëntie en tijdsbesparing die dit met zich meebrengt. Maar er zijn nog meer voordelen!

Snelle en efficiënte logistiek

Horeca transportkarren maken het eenvoudig om meubilair snel van de ene locatie naar de andere te verplaatsen. Dit is vooral handig voor horecagelegenheden die regelmatig hun indeling moeten aanpassen voor evenementen, feesten of drukke periodes.

Ruimtebesparing

Door het gebruik van transportkarren kunnen meubelstukken gestapeld en efficiënt opgeslagen worden wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit maximaliseert de beschikbare ruimte in het horecapand.

Veilig transport

Transportkarren zijn ontworpen met het oog op stabiliteit en veiligheid. Ze helpen om meubilair veilig te verplaatsen zonder beschadigingen, krassen of deuken.

Tijdsbesparing bij op- en afbouw

Bij het organiseren van evenementen of het aanpassen van de indeling van de ruimte, kan het gebruik van transportkarren de tijd die nodig is voor op- en afbouw aanzienlijk verminderen. Dit stelt het personeel in staat om zich te concentreren op andere taken.

Veelzijdigheid

Transportkarren zijn vaak ontworpen om aanpasbaar te zijn aan verschillende soorten meubilair. Hierdoor kunnen ze voor diverse doeleinden worden gebruikt, wat de veelzijdigheid van de horecaonderneming vergroot.

Ergonomie en veiligheid van medewerkers

Het gebruik van transportkarren vermindert de fysieke belasting voor het personeel, omdat ze meubilair niet handmatig hoeven te tillen en te dragen. Dit draagt bij aan de ergonomie en veiligheid op de werkvloer.

Professionele uitstraling

Het efficiënte beheer van meubilair met transportkarren draagt bij aan een professionele uitstraling van de horecaonderneming, vooral tijdens evenementen en speciale gelegenheden.

Langere levensduur van meubilair

Door meubilair met zorg te verplaatsen en op te slaan, wordt de kans op beschadigingen verminderd, wat resulteert in een langere levensduur van het meubilair.

Al met al biedt het gebruik van transportkarren horecaondernemers een praktische en efficiënte oplossing voor het beheer van tijdelijk meubilair, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op veranderende behoeften en situaties.

SFEERVOLLE INRICHTING VAN JOUW HORECAZAAK

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie horeca meubilair en accessoires zoals transportkarren voor een sfeervolle en praktische inrichting van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke dag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar outlet@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze adviseurs klaarstaan om samen met jou over de verlichting te spreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve (meubel)oplossingen voor de horeca!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!