Horeca stoelen

  1. Home
  2. Horeca meubilair
  3. Horeca stoelen

Gebruik of toepassing

Materiaal

Prijs

Horeca Stoelen voor elke horecagelegenheid

Okido biedt een breed assortiment horeca stoelen voor iedere horeca gelegenheid. Van eenvoudige houten bistrostoelen en restaurant stoelen tot luxe beklede stoelen voor je kantine of café. Meer op zoek naar stoelen voor buiten? Bekijk dan onze terrasstoelen. Vaak zijn de stoelen uit voorraad leverbaar en bieden wij tevens een vaste lage prijs.

Ruim assortiment Horeca eetkamer Stoelen

Omdat iedereen een andere smaak heeft, vindt Okido het belangrijk om een groot aanbod met diverse horeca stoelen aan te bieden. Daarom vindt u bij ons vele diverse stoelen, zoals houten stoelen, stapelbare stoelen, horeca eetkamer stoelen, houten stoelen met leder, kunststof stoelen, stoelen met armleuning, stoelen met metalen poten, metalen stoelen met lederen zitting, rotan stoelen en nog veel meer. Deze zijn ook prima te combineren met onze horeca tafels.

De Horeca stoelen in het echt bekijken?

Bent u benieuwd hoe de stoelen er in het echt uit zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Heerenveen. Hier vindt u 2500 m2 aan prachtig meubilair, waaronder vele stoelen. De showroom is elke werkdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur en zaterdags van 09:00 tot 12:00.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.