Outdoor banken

Materiaal

Prijs

OUTDOOR BANKEN: EEN UPGRADE VOOR ELK HORECATERRAS

Een gezellig bankje op het terras kan precies het verschil maken dat je zoekt. Een bank in de zon is de perfecte plek voor gasten voor een snelle kop koffie in de stad. In de horeca draait het om lekker eten en drinken, in de juiste ambiance. Of het nu gaat om een zonnige middag of een gezellige avond, het terras is dé plek waar gasten samenkomen om te genieten van de culinaire hoogstandjes en de aangename sfeer. Daar horen uiteraard de juiste buitenmeubels bij, zoals de outdoor banken van Okido.

Door te zorgen voor een mix van zitplaatsen, zoals outdoor banken, loungebanken, fauteuils, tafels met zitjes en hoge krukken met bartafels creëer je een afwisselend en aantrekkelijk terras. Dit geeft gasten de mogelijkheid om te kiezen op basis van hun voorkeur en gezelschap.

Project Totaal Okido heeft een ruime keuze als het gaat om outdoor banken, terras meubilair, outdoor sets en lounge sets en veelal onderhoudsvrij buiten meubilair. Naast het assortiment zorgvuldig samengestelde outdoor banken hebben wij ook een ruim assortiment aan horecameubilair voor binnen en buiten.

WISSEL AF MET BANKEN EN STOELEN

Het afwisselen van verschillende zitopties op een horecaterras biedt diverse voordelen, zowel op het gebied van esthetiek als op het gebied van comfort en klanttevredenheid. Hier zijn een paar redenen waarom het leuk en belangrijk is om diverse zitopties aan te bieden:

Variatie in uitstraling

Verschillende zitopties voegen visuele variatie toe aan het terras. Dit creëert een aantrekkelijke en uitnodigende omgeving voor gasten. Het gebruik van verschillende meubelstukken, zoals banken, stoelen en bartafels, zorgt voor een interessant en dynamisch decor.

Flexibiliteit

Niet alle gasten hebben dezelfde voorkeur als het gaat om zitplaatsen. Sommigen geven de voorkeur aan comfortabele banken voor een ontspannen sfeer, terwijl anderen liever aan een hoge tafel zitten voor een informelere setting. Door verschillende zitopties aan te bieden, kunnen gasten de keuze maken die het beste bij hun stemming en voorkeur past.

Groepsgrootte

Gasten op een terras kunnen in groepen van verschillende grootte komen. Verschillende zitopties stellen groepen in staat om gemakkelijker samen te zitten. Bijvoorbeeld, een grotere groep kan zich comfortabeler voelen aan een grote tafel, terwijl een paar gasten wellicht de voorkeur geven aan individuele stoelen.

Functionele diversiteit

Verschillende zitopties bieden functionele diversiteit. Gasten kunnen kiezen op basis van hun behoeften op dat moment. Een individu dat rustig wil lezen, kan bijvoorbeeld liever op een bank zitten, terwijl iemand die snel een kopje koffie drinkt misschien de voorkeur geeft aan een barkruk.

Seizoensinvloeden

Het weer kan variëren, en verschillende zitopties kunnen geschikt zijn voor verschillende seizoenen. In de zomer kunnen gasten de voorkeur geven aan zitplaatsen in de open lucht, terwijl ze in koudere maanden misschien liever beschutting zoeken op banken of stoelen met kussens.

Door een verscheidenheid aan zitopties aan te bieden, laat een horecaterras zien dat het aandacht besteedt aan de behoeften en voorkeuren van de gasten, wat kan bijdragen aan een positieve ervaring en terugkerende klanten.

OUTDOOR BANK VOOR GEZELLIGHEID, STIJL EN FLEXIBILITEIT OP JOUW TERRAS

Een outdoor bank op het terras voegt niet alleen een vleugje gezelligheid en stijl toe, maar biedt ook een scala aan functies die de algehele ervaring van gasten kunnen verbeteren. De aanwezigheid van een bank creëert direct een uitnodigende sfeer, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van hun tijd in de buitenlucht.

Allereerst draagt de esthetiek van een outdoor bank bij aan de algehele visuele aantrekkingskracht van het terras. Een goed geplaatste bank kan dienen als een centraal punt, waardoor het terras een warme en gastvrije uitstraling krijgt. Dit verbetert de algehele ambiance en maakt het terras aantrekkelijker voor voorbijgangers.

Wat betreft functies biedt een outdoor bank veelzijdigheid voor verschillende behoeften van gasten. De bank kan dienen als een gezellige plek voor koppels of vrienden om samen te zitten en te genieten van een drankje of maaltijd. Het is ook ideaal voor groepen, omdat het gemakkelijk meerdere gasten kan huisvesten zonder dat ze zich beperkt voelen tot individuele stoelen.

Naast het bieden van comfortabele zitplaatsen, kan een outdoor bank ook dienen als een plek om te ontspannen en te socializen. Gasten kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van de bank om te wachten op hun tafel, te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon, of zelfs om een boek te lezen terwijl ze van de buitenlucht genieten.

Praktisch gezien biedt een outdoor bank ook flexibiliteit bij het indelen van de beschikbare ruimte op het terras. Het kan strategisch geplaatst worden om natuurlijke looproutes te creëren of om verschillende secties te definiëren, waardoor een gevarieerd en goed georganiseerd terras ontstaat.

Bovendien kunnen outdoor banken, indien voorzien van waterbestendige materialen, het hele jaar door worden gebruikt, ongeacht de weersomstandigheden. Dit maakt ze geschikt voor zowel zonnige zomerdagen als koelere herfst- en lentedagen.

Kortom, een outdoor bank op het terras is niet alleen een decoratief element, maar biedt ook praktische voordelen door comfortabele zitplaatsen, sociale mogelijkheden en flexibele ruimte-indeling. Het voegt een vleugje informele elegantie toe aan het horecaterras en nodigt gasten uit om te genieten van een ontspannen en plezierige tijd in de buitenlucht.

BUITENMEUBELS VOOR JOUW HORECATERRAS

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie outdoor meubilair voor een sfeervolle inrichting van het terras van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over onze outdoor banken en andere meubels voor buiten of jouw terras? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar info@okidobv.nl.

Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze specialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve en stijlvolle meubels voor op het terras!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!