Horeca barkrukken

  1. Home
  2. Horeca meubilair
  3. Horeca barkrukken

Gebruik of toepassing

Materiaal

Prijs

OKIDO VOOR AL JOUW HORECA BARKRUKKEN

Horeca barkrukken zijn er in alle soorten, maten en kleuren en dat zorgt ervoor dat ze bij iedere horecagelegenheid passen. Ze zijn onmisbaar onder de bar van cafés en kunnen er bovendien voor zorgen dat er een gezellige sfeer hangt in het restaurant of café. Afhankelijk van de stijl die je al in het horeca-interieur hebt doorgevoerd, kun jij op zoek gaan naar barkrukken die daarbij passen. Project Totaal Okido heeft volop keuze op het gebied van comfort, stoffering, kleur en materiaalgebruik.

BARKRUK OF BARSTOEL

Als je aan een barkruk denkt, denk je waarschijnlijk meteen aan de houten barkruk in een bruin café, een variant zonder rugleuning. Tegenwoordig zien we echter steeds meer horeca barkrukken met een rugleuning en zouden we ze eigenlijk beter barstoel kunnen noemen.

Het grootste voordeel van deze variant is dat de rug meer steun krijgt tijdens het zitten, wat bijdraagt aan een hoger zitcomfort. Zeker wanneer je voor langere tijd op de barkruk zit, is een variant met rugleuning een stuk prettiger. Dat de barkrukken ook daadwerkelijk aan de bar worden geplaatst is in deze tijd niet meer vanzelfsprekend. Steeds vaker zien we hoge eettafels in restaurants, bistro’s eetcafés of cocktailbars verschijnen.

AFWISSELING TUSSEN LAGE EN HOGE ZITJES MET KRUKKEN

Het belang van afwisseling tussen hoge en lage zitjes in een horecazaak kan niet worden onderschat. Deze variatie in zitplaatsen draagt niet alleen bij aan het esthetische aspect van het interieur, maar heeft ook aanzienlijke invloed op de algehele sfeer en beleving van de gasten. Hier zijn enkele redenen waarom deze diversiteit in zitplaatsen van essentieel belang is:

Dynamische ruimte

Afwisseling tussen hoge en lage zitjes creëert een dynamische en levendige ruimte. Het voorkomt een monotoon en eentonig interieur, waardoor de gasten een gevoel van afwisseling en verrassing ervaren. Gasten hebben de mogelijkheid om te kiezen voor een sfeer die past bij hun stemming of het doel van hun bezoek, of het nu gaat om een informele bijeenkomst aan de bar of een intiem diner aan een tafel.

Diversiteit in ervaring

Verschillende zitplaatsen bieden verschillende ervaringen. Hoge tafels en krukken creëren een meer informele en sociale sfeer, waar gasten gemakkelijk met elkaar kunnen praten en rondkijken. Aan de andere kant bieden lage zitjes met comfortabele stoelen een meer ontspannen en formele omgeving, perfect voor langere diners of zakelijke bijeenkomsten. Deze diversiteit stelt gasten in staat om de sfeer te kiezen die het beste past bij hun behoeften en gelegenheid.

Optimale ruimtebenutting

Afwisseling in zithoogtes maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Hoge tafels en barstoelen kunnen bijvoorbeeld worden geplaatst in kleinere ruimtes waar traditionele tafels mogelijk niet passen. Dit maximaliseert de capaciteit van de horecagelegenheid en zorgt ervoor dat gasten comfortabel kunnen zitten, zelfs tijdens drukke periodes.

Visuele aantrekkingskracht

Een gevarieerd interieur met hoge en lage zitjes zorgt voor visuele interesse. Het trekt de aandacht van gasten en creëert een aantrekkelijke omgeving die uitnodigt om te verkennen en te genieten. De esthetiek van de ruimte draagt bij aan de algehele beleving en beïnvloedt hoe gasten de horecazaak waarnemen.

Flexibiliteit voor verschillende gelegenheden

Hoge barkrukken zijn vaak populair tijdens drukke uren, zoals happy hours of sportevenementen, terwijl lage zitjes geschikt zijn voor meer formele diners of romantische avonden. Door deze variatie kunnen horecaondernemingen zich aanpassen aan verschillende gelegenheden en doelgroepen, waardoor ze een breder publiek kunnen aantrekken.

In essentie draagt de afwisseling tussen hoge en lage zitjes bij aan de veelzijdigheid en aantrekkingskracht van een horecazaak. Het biedt gasten keuzemogelijkheden, optimaliseert de ruimte en creëert een levendige atmosfeer die uitnodigt tot sociale interactie en genot. Het is een investering in de totale ervaring die gasten bijblijft en hen aanmoedigt om terug te keren.

KEUZE IN MATERIAAL, UITVOERING EN STOFFERING VAN BARKRUKKEN

Barkrukken kunnen in honderden verschillende kleuren, prints en materialen gestoffeerd worden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de barkruk geheel naar wens samen te stellen, zodat deze perfect past binnen het interieur en de toepassing die je voor ogen hebt.

HORECA BARKRUKKEN ASSORTIMENT

Barkrukken staan prachtig aan hoge tafels of aan de bar van een restaurant. Okido heeft en grote keuze in bartafels, barstoelen en barkrukken van professionele horeca kwaliteit. Eenvoudige barkrukken, luxe gestoffeerde barstoelen, houten bruin-café barkrukken of gestileerde exemplaren. Van caféstijl tot lounge, van klassiek Thonet tot trendy modern. Bij Okido betaal je nooit te veel voor jouw houten barkrukken: wij werken tegen absolute bodemprijzen!

SFEERVOLLE INRICHTING VAN JOUW HORECAZAAK

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie meubilair voor een sfeervolle inrichting van jouw horecazaak en terras. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

Het belang van het selecteren van kwalitatief horeca meubilair moet niet worden onderschat, omdat het een grote impact heeft op de horecaonderneming. In de eerste plaats biedt kwalitatief meubilair duurzaamheid en een langere levensduur. Gemaakt van robuuste materialen, weerstaat het de dagelijkse intensieve gebruiksbelasting. Deze duurzaamheid vertaalt zich niet alleen naar kostenefficiëntie op de lange termijn, maar verkleint ook de verstoring van de bedrijfsvoering doordat de barkrukken minder vaak vervangen hoeven te worden.

Daarnaast draagt comfortabel meubilair bij aan de tevredenheid van gasten, van eettafelstoelen tot barkrukken aan de bar. Een positieve ervaring stimuleert herhaalbezoeken en bevordert positieve mond-tot-mondreclame. Het esthetische aspect van kwalitatief meubilair draagt ook bij aan de algemene uitstraling en het imago van de horecagelegenheid. Een stijlvol interieur kan helpen bij het positioneren van de zaak en aantrekkelijk zijn voor een breder publiek.

Praktische overwegingen, zoals hygiëne en onderhoudsgemak, spelen natuurlijk ook een rol. Hoogwaardig meubilair is vaak ontworpen met het oog op gemakkelijke reiniging en onderhoud, cruciaal in een horecaomgeving waar hygiëne centraal staat. Bovendien voldoet kwaliteitsmeubilair vaak aan veiligheidsnormen en voorschriften, waardoor de veiligheid van gasten en medewerkers wordt gewaarborgd.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke dag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar outlet@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze zitspecialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte flexibele oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor bartafels, barkrukken en barstoelen in de horeca!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!