Horeca terrasmeubilair

  1. Home
  2. Horeca terrasmeubilair

Gebruik of toepassing

Materiaal

Prijs

HORECA TERRASMEUBILAIR VOOR ELK BUDGET

Op zoek naar nieuwe terrasstoelen en terrastafels? Project Totaal Okido heeft een uitgebreid assortiment horeca terrasmeubilair. Wij leveren al jarenlang aan restaurants, cafés, kantines en nog veel meer horecagelegenheden. Bij ons kun je onder andere terecht voor terras tafels, terras stoelen, terras schermen, parasols, loungebanken en verlichting.

LAAT OKIDO JOUW TERRAS INRICHTEN

Het kan nog een hele uitdaging zijn om het terras meubilair goed af te stemmen op jouw horecazaak en het meubilair binnen. Wij helpen jou graag. Ons terras meubilair is van professionele kwaliteit, stijlvol en voordelig. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring met verschillende projecten, en het inrichten van terrassen van restaurants, cafés, hotels en kantines. Bekijk onze uitgebreide collectie aan horeca terras meubilair en ontdek wat voor meubilair het beste bij jou en jouw zaak past.

DE JUISTE TERRAS TAFELS EN TERRAS STOELEN VOOR SFEER

Tegenwoordig vragen buitenruimtes bij restaurants, hotels en cafés niet alleen om heerlijke gerechten, maar ook om een aantrekkelijke ambiance waar gasten zich comfortabel voelen. Terras meubilair speelt een essentiële rol bij het vormgeven van de allereerste indruk die gasten krijgen. Daarbij is het belangrijk dat gasten op hun gemak kunnen genieten van hun ontbijt, lunch of diner in de open lucht. Een doordachte en praktische opstelling van het terrasmeubilair draagt in aanzienlijke mate bij aan het succes van een horecagelegenheid. Denk hierbij aan een doeltreffende opzet, een gastvrije sfeer rond de tafels en een stijl die harmonieus aansluit op de uitstraling van jouw horeca onderneming.

AANDACHT VOOR MEUBILAIR BIJ INRICHTEN VAN HORECATERRAS

Het inrichten van een terras met horeca terrasmeubilair vereist aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit om een gastvrije en comfortabele omgeving te creëren. Hier zijn enkele stappen om een terras effectief in te richten:

Doel en concept

Definieer het doel van het terras. Is het bedoeld voor casual diners, koffiepauzes of sociale bijeenkomsten? Bepaal het concept en de sfeer die je wilt creëren. Gaat het om een ontspannen lounge, een gezellig café of een chique eetgelegenheid?

Ruimtelijke indeling

Overweeg de beschikbare ruimte en bepaal hoe je deze het beste kunt indelen voor een optimale doorstroming en ruimtebenutting. Zorg voor voldoende loopruimte tussen de tafels om een comfortabele ervaring te garanderen.

Comfortabele zitplaatsen

Kies terrasstoelen en -tafels die comfortabel zijn en passen bij het concept van het terras.

Overweeg het gebruik van kussens en kussentjes voor extra comfort.

Weerbestendig meubilair

Selecteer meubilair dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, zoals zon, regen en wind. Duurzame materialen zoals aluminium, kunststof, teakhout of roestvrij staal zijn eveneens geschikt als terrasmeubilair.

Stijl en uitstraling

Zorg ervoor dat het terrasmeubilair past bij de algehele stijl en uitstraling van de horecagelegenheid. Overweeg het gebruik van kleurenschema’s en materialen die aansluiten bij het merkimago.

Flexibiliteit

Kies voor modulair meubilair dat flexibel kan worden aangepast aan verschillende opstellingen en gelegenheden. Overweeg inklapbare tafels en stapelbare stoelen om ruimte te besparen wanneer dat nodig is.

Aankleding en verlichting

Voeg sfeerelementen toe zoals planten, parasols of buitenverlichting om de ruimte aan te kleden. Zorg voor voldoende verlichting voor avondgebruik, zoals sfeervolle lantaarns of sfeerlichtjes.

Veiligheid en toegankelijkheid

Zorg voor een veilige terrasopstelling met voldoende verlichting en duidelijke paden. Zorg er ook voor dat het terras toegankelijk is voor gasten met mobiliteitsbeperkingen.

Test de opstelling

Plaats tijdelijk meubilair op de beoogde locaties en test de opstelling voordat je definitieve beslissingen neemt. Let op de zichtlijnen, de windrichting en de blootstelling aan de zon.

Feedback en aanpassingen

Vraag regelmatig feedback van gasten en personeel om te beoordelen of aanpassingen nodig zijn voor een optimale terraservaring.

Door deze stappen te volgen, kun je een terras creëren dat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en comfortabel voor gasten. Het is belangrijk om flexibel te zijn en eventueel aanpassingen door te voeren op basis van feedback en veranderende behoeften.

HET ONDERSCHEIDEND VERMOGEN VAN EEN UNIEK TERRAS

Een onderscheidend terras in de horeca is van groot belang om verschillende redenen. Het fungeert als de eerste kennismaking met gasten en schept een positieve eerste indruk. Bovendien draagt een uniek terras bij aan de identiteit en merkbeleving van de horecagelegenheid, wat essentieel is in een competitieve markt. Het creëert een bijzondere sfeer en beleving voor gasten, wat weer kan leiden tot mond-tot-mondreclame en positieve reviews op sociale media. Een onderscheidend terras biedt tevens de mogelijkheid om diverse doelgroepen aan te spreken en stimuleert gastloyaliteit. Door creativiteit en innovatie toe te passen, kan het terras zich aanpassen aan lokale omstandigheden en trends, waardoor het een cruciale rol speelt in het succes van de horecagelegenheid.

MEUBILAIR UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Ons assortiment horeca terras meubilair is vrijwel volledig op voorraad en wordt tegen groothandelsprijzen aangeboden. Hiermee verzekeren we niet alleen kwaliteit, maar ook betaalbaarheid. Bovendien bieden we de mogelijkheid om zelf combinaties te maken door losse tafelbladen en tafelonderstellen aan te bieden. Hierbij heb je de vrijheid om te kiezen uit diverse materiaalsoorten, kleuren en afmetingen, zodat je zeker weet dat het meubilair perfect aansluit bij de uitstraling van jouw horecagelegenheid en het terras.

Op onze website vind je een overzicht van ons complete assortiment aan horeca terras meubilair, waaronder terrasstoelen, terrastafels, parasols, loungemeubels, terras barkrukken, outdoor banken en terras bartafels. Als je moeite hebt met het maken van een keuze uit onze collectie horeca terrasmeubilair, staan onze adviseurs klaar om met je mee te denken. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een bezoek aan onze showroom. Met 2500 m2 aan oppervlakte biedt onze showroom volop inspiratie. We nemen graag de tijd om je te voorzien van advies op basis van expertise, in combinatie met jouw eigen visie en budget. De koffie staat klaar!

SFEERVOLLE INRICHTING VAN JOUW HORECATERRAS

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie terras meubilair voor een sfeervolle inrichting van het terras van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

HULP NODIG?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar info@okidobv.nl. Bezoek gerust onze showroom in Heerenveen, waar onze specialisten klaarstaan om samen met jou de perfecte oplossingen te bespreken. Project Totaal Okido, jouw partner voor kwalitatieve en stijlvolle meubels voor op het terras!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!