Kunststof terrasmeubilair

Kunststof terrasmeubilair geschikt voor water

Kunststof terrasmeubilair is handig wanneer je een horecazaak hebt met een zwembad of aan het water. Natte zwemkleding, zout en zon zorgen er namelijk voor dat jouw meubilair vroegtijdig wordt aangetast. Onze kunststof meubelen zijn bestand tegen invloeden zoals chloor en zout water. Dit maakt het kunststof terrasmeubilair ideaal voor bij je strandtent of zwembad. En als je een aantrekkelijk, schoon en onderhouden terras heeft, trekt het ook meer klanten aan!

Maak je horecaterras compleet!

Wil je de rest van je terras ook vernieuwen? Dan ben je bij Okido aan het juiste adres! Naast kunststof terrasmeubilair hebben wij ook verschillende parasols om je gasten te beschermen tegen de felle zon. Daarnaast hebben wij de wereld aan terrasstoelen en terrastafels. Vind alles wat jij zoekt tussen ons terrasmeubilair. Ook in onze outlet vind je terrasmeubilair.

Heb je vragen over de barkrukken voor je terras of wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Heerenveen. Onze adviseurs staan graag voor je klaar!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!