Kunststof terrasmeubilair

Kunststof terrasmeubilair geschikt voor water

Kunststof terrasmeubilair is handig wanneer u een horecazaak heeft met een zwembad of aan het water. Natte zwemkleding, zout en zon zorgen er namelijk voor dat uw meubilair vroegtijdig wordt aangetast. Onze kunststof meubelen zijn bestand tegen invloeden zoals chloor en zout water. Dit maakt het kunststof terrasmeubilair ideaal voor bij uw strandtent of zwembad. En als u een aantrekkelijk, schoon en onderhouden terras heeft, trekt het ook meer klanten aan!

Maak uw horecaterras compleet!

Wilt u de rest van uw terras ook vernieuwen? Dan bent u bij Okido aan het juiste adres! Naast kunststof terrasmeubilair hebben wij ook verschillende parasols om uw gasten te beschermen tegen de felle zon. Daarnaast hebben wij de wereld aan terrasstoelen en terrastafels. Vind alles wat u zoekt tussen ons terrasmeubilair. Ook in onze outlet vindt u terrasmeubilair.

Heeft u vragen over de barkrukken voor uw terras of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Heerenveen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!