Tafelbladen

Materiaal

Prijs

Stevige tafelbladen geschikt voor de horeca

Met de unieke horeca tafelbladen van Okido trek uw klanten naar je horecagelegenheid. Hebt u geen mooie, gezellige en comfortabele stoelen, banken en tafels? Dan zullen uw klanten al snel bij de buren gaan zitten. Speel de concurrentie weg met de diverse en unieke tafelbladen van Okido Horeca! Het assortiment zit vol met vele kleuren en decors, glad of met structuur.

Ijzersterke en Hygiënische melamine tafelbladen

Benieuwd welke tafelbladen er bij jouw horecagelegenheid passen? We hebben houten tafelbladen en melamine tafelbladen. De melamine bladen bestaan uit een spaanplaat met daarop een geperste kunststof toplaag. Melamine heeft verschillende voordelen:

  • Het blad is ijzersterk;
  • De krasvrije en slijtvaste coating op de melamine tafelbladen zorgt ervoor dat de kwaliteit veel beter is dan andere meubelen;
  • De tafelbladen hebben een dik oppervlak, waardoor vuil en bacteriën geen kans hebben om zich te nestelen en verspreiden;
  • Het dikke oppervlak zorgt er ook voor dat de horeca tafelbladen makkelijk schoon te maken zijn. Het enige wat u hoeft te doen is er een natte microvezeldoek overheen halen.

Al deze voordelen zorgen ervoor dat melamine meubilair ideaal is voor drukke dagen in de horeca! Kies bijvoorbeeld uit een prachtige cognackleur, een koele betonlook of een chique zwarte kleur.

HET PRACHTIGE KARAKTER VAN HOUTEN TAFELBLADEN

Onze houten bladen (bestaande uit vurenhout en eikenhout) hebben veel voordelen:

  • Ze hebben een prachtige karakteristieke kleur. Zo hebben we lichte, warme en donkere kleuren. U kunt zelf kiezen welk kleurkarakter het beste past bij het karakter van u zaak;
  • Hebben we een match? Dan kunt u erop rekenen dat het heel lang meegaat. Onze houten tafelbladen zijn namelijk zeer duurzaam en kunnen jarenlang mee;
  • Is het vaak druk met klanten en hebben de tafels regelmatig veel te verduren? Geen zorgen, het eikenhout kan prima tegen een stootje.

Combineer de bladen met onze tafelonderstellen en u hebt de perfecte horecatafels.

Hulp nodig?

Zit u met vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan met ons contact op via het contactformulier, via 0513 418 882 (elke dag van 9:00–17:00 uur) of via outlet@okidobv.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in onze showroom in Heerenveen. Onze zitspecialisten gaan graag met u om de tafel!