De perikelen van Terras tafelbladen

Terras tafelbladen krijgen nogal wat te verduren. In Nederland is het weer vaak wisselvallig, waardoor we regelmatig te maken krijgen met regen, wind of (felle) zon. Daarom is het belangrijk om tafelbladen op je terras te hebben staan die tegen een stootje kunnen.

Terras tafelbladen: Teakhout, Inox of Werzalit?

Wij hebben tafelbladen van Werzalit, teakhout en inox in ons assortiment. Maar waar zit het verschil tussen deze drie in?

  • Werzalit tafelbladen kunnen goed tegen mechanische, thermische en chemische invloeden. Ook zijn deze tafelbladen makkelijk schoon te maken door het gladde en gesloten oppervlak;
  • Teakhout tafelbladen zijn niet glad, maar van natuurlijk en onbehandeld materiaal. Wel kunnen ze goed tegen invloeden van de natuur. Dit sterke blad heeft een sfeervolle uitstraling;
  • Inox wordt ook wel roestvrijstaal genoemd. Inox tafelbladen hebben een moderne look en zijn, net zoals Werzalit, onderhoudsarm.

Een overeenkomst tussen alle tafelbladen is dat ze hygiënisch zijn. Wel moet je bij teakhout de hygiëne waarborgen door het regelmatig schoon te maken.

We hebben ook bijpassende tafelonderstellen. Deze zijn handig te combineren met de tafelbladen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Je kunt ons ook bellen of mailen. Kom ook gerust langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met je mee te denken.

Bekijk onze terras tafelbladen

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!