Tafelbladen voor horeca in alle soorten en maten

Gastervaring is waar het om draait in de horeca. Wat voor horecazaak je ook hebt, van een modern restaurant tot een authentieke bistro, elk detail speelt een rol in het creëren van de juiste sfeer. Eén van die essentiële, soms over het hoofd geziene, elementen zijn de tafelbladen. Tafelbladen zijn eigenlijk van onschatbare waarde voor elk horecabedrijf. 

In de horeca draait alles om het creëren van een memorabele ervaring voor gasten. Tafelbladen zijn veel meer dan een functioneel onderdeel van een eetgelegenheid; ze zijn heel belangrijk bij het creëren van de juiste ambiance en het bevorderen van comfort. Een stevig, goed onderhouden tafelblad biedt het gevoel van robuuste kwaliteit, in vergelijking met een versleten, wiebelige variant.  

De meerwaarde van een horeca tafelblad 

Tafelbladen dragen bij aan de algemene ervaring van de gasten die een bezoek brengen aan jouw horecazaak. Natuurlijk heeft de look van het tafelblad invloed op de sfeer van het interieur. Een mooi en goed onderhouden tafelblad versterkt het gevoel van luxe en comfort, terwijl een duurzaam en functioneel tafelblad de efficiëntie van de medewerkers in de bediening verbetert. Door overal dezelfde tafelbladen te kiezen, spelen de tafel een rol bij het creëren van een consistente merkidentiteit en het overbrengen van de gewenste sfeer. 

Horeca tafelblad aanschaffen voor jouw restaurant 

Bij het kiezen van tafelbladen voor jouw restaurant zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Allereerst wil je kijken naar de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van het materiaal. In een drukke horecaomgeving zijn tafelbladen vatbaar voor veelvuldig gebruik, morsen en schoonmaak. Materialen zoals hout en melamine populair vanwege hun duurzaamheid en gemakkelijke reiniging. 

Daarnaast is het belangrijk om de stijl en het design van de tafelbladen af te stemmen op de inrichting van het restaurant. 

Horeca tafel van hout 

Houten tafelbladen zijn een populaire keuze vanwege hun warme uitstraling en tijdloze elegantie. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan verschillende stijlen en smaken. Bovendien zijn houten tafelbladen over het algemeen zeer duurzaam en kunnen ze goed tegen dagelijks gebruik. Met het juiste onderhoud gaan houten tafelbladen jarenlang mee en ze ontwikkelen meestal in de loop der tijd een uniek karakter. 

Melamine tafelbladen voor horeca 

Melamine tafelbladen zijn een praktische keuze vanwege de duurzaamheid en het onderhoudsgemak. Melamine is een kunststof materiaal dat bestand is tegen krassen, vlekken en hitte, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik in drukke horecazaken.  

Het leuke is dat melamine tafelbladen verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de gewenste stijl en sfeer van een restaurant. Over het algemeen zijn melamine tafelbladen betaalbaarder dan houten tafelbladen, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor horecaondernemers.  

De mooiste tafels en stoelen voor jouw zaak 

In essentie zijn tafelbladen niet alleen functionele oppervlakken, maar ook cruciale elementen voor het creëren van de juiste sfeer en ervaring in de horeca. Project Totaal Okido biedt een zeer uitgebreide collectie horeca tafelbladen en andere tafels en stoelen voor een sfeervolle inrichting van jouw horecazaak. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering. 

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op 0513 418 882 (elke dag van 9.00 – 17.00 uur) of mailen naar outlet@okidobv.nl of bezoek onze showroom in Heerenveen. 

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!