Horeca terrasmeubilair

SFEERVOLLE AMBIANCE DOOR HORECA TERRASMEUBILAIR

Met alle horecagelegenheden kan het een flinke uitdaging zijn om uw horeca terrasmeubilair te onderscheiden van uw concurrent. Toch is dit een uitdaging die u kunt winnen. Okido heeft een breed assortiment aan terrasmeubels voor elke horecagelegenheid, zo ook die van u.

LANGER ZITCOMFORT OP HET JUISTE TERRASMEUBILAIR

Houd met het uitzoeken van horeca terrasmeubilair rekening met factoren zoals uitstraling, sfeer, ambiance, comfort en verrassende elementen. Want wie lekker en gezellig zit, blijft langer hangen. Daarom is het belangrijk dat al deze factoren in uw horeca zijn verwerkt.

EEN VOL HORECATERRAS MET MOOIE TERRASMEUBELS

Of u nu zonwering voor uw terras of gloednieuwe tafels wenst, onze collectie terrasmeubilair voor de horeca is altijd de voordeligste. En veelal direct uit voorraad leverbaar. Zo kunt u bij ons kiezen uit:

HULP NODIG MET TERRASMEUBELS?

Ziet u het zelf niet zitten om uw terras te decoreren? Laat Okido het voor u doen! Wij hebben jarenlange ervaring met horeca projecten en het inrichten van stijlvol, kwalitatief en voordelig horeca terrasmeubilair. Kom gerust eens kijken in onze 2500 m2 grote showroom, onze adviseurs zitten voor u klaar.

Bekijk ons terrasmeubilair

Menu