Hotel Schimmel 1 - Schimmel 1885
Hotel Schimmel 2 1024x761 - Schimmel 1885
Hotel Schimmel 4 - Schimmel 1885
Hotel Schimmel 5 - Schimmel 1885

Schimmel 1885 – Woudenberg

Schimmel is een begrip in Woudenberg en de wijde omgeving. Wat ooit is begonnen als een stationsrestaurant vanwaar de postkoets vertrok, is nu een modern zalencentrum met vier schitterende bowlingbanen, een comfortabel hotel*** en een geweldige brasserie.

U hoeft niet van locatie naar locatie. Bijvoorbeeld een luxe lunch met vervolgens een tot in de puntjes geregeld evenement, ‘s avonds een diner en daarna uiteraard nog even ontspannen met een spelletje bowlen. Blijven slapen? Geen probleem!

Na een grote verbouwing en ingrijpende renovatie is in 2015 het fraaie á la carte restaurant Brasserie 1885 geopend. Alles wat met gastronomie te maken heeft vindt u hier. Bijzondere culinaire gerechten die met de seizoenen meegaan, heerlijke wijnen en een informele sfeer in een prachtige ambiance. In de zomer kunt u gezellig loungen op het terras en tijdens koelere dagen zit u warm en knus binnen.

schimmel1885.nl

Paasactie!

Bouclé stoelen

Bestel vóór het Paasweekend minimaal 12 van deze comfortabele bouclé stoelen en krijg een matchende tas met bouclé stoffering cadeau!