Stoel Floris met armleuning

Armstoel Floris: de ideale horecastoel

Graag je aandacht voor de stoel Floris! Deze mooie stoel met armleuning is in verschillende kleuren verkrijgbaar bij Okido. De stoel bestaat uit een stevig metalen onderstel met hierop een elegante kuip met velvet stoffering. De kuip is voorzien van armleuningen, om het zitcomfort te vergroten. Of het nu om een luxe restaurant of een net café gaat, de armstoel Floris geeft sfeer aan elke horecazaak.

De velvet stoffering is leverbaar in zeven verschillende kleuren, die allemaal gekozen zijn op basis van trends en ontwikkelingen binnen meubilairland. Denk aan hippe kleuren zoals roestbruin, legergroen en donkerblauw.

Stijlvolle stofferingen

Naast deze vier kleuren zijn er nog drie andere velvet stofferingen beschikbaar; bekijk alle Floris stoelen die we in ons assortiment hebben opgenomen! De keuze is reuze, voor ieder wat wils. Welke sfeer jouw zaak ook uitstraalt, de horecastoel Floris is uitermate geschikt.

Het allermooiste moet nog komen: de armstoel Floris is uit voorraad leverbaar! Dat betekent dat je binnen afzienbare tijd kunt genieten van deze stijlvolle horecastoel. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website en voor je het weet, staat de Floris stoel in jouw zaak de show te stelen!

floris fb campagne - Stoel Floris met armleuning

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer informatie over deze mooie stoelen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons via de contactpagina. Ook kun je ons bereiken via 0513 418 882 (op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur) of info@okidobv.nl. Wij helpen je graag bij het vinden van je droomstoel!