Café inrichting

Een prachtige café inrichting met Okido horecameubilair

Een goede café inrichting is belangrijk om je gasten op hun gemak te laten voelen. Hierbij is het belangrijk om het juiste meubilair voor je horecazaak uit te zoeken. Want meubels die niet passen bij je café, zullen geen goede indruk achterlaten bij de gasten. Maar als tafels, stoelen, banken en verlichting goed op elkaar aansluiten en zorgen voor een gezellige sfeer, zullen mensen sneller binnen komen én langer blijven.

Maak je café inrichting sfeervol met meubels naar keuze

Heb je een sportcafé, bruin café of juist een modern café? Wat voor soort café je ook hebt, bij ons vind je gegarandeerd de inrichting die bij jouw café past. In ons ruime assortiment vind je allerlei stijlen, kleuren en meubels in verschillende formaten. Zo kun je onder andere kiezen uit:

  • Barkrukken en bartafels zijn belangrijk voor de barinrichting of voor de horeca interieur inrichting. Hoge krukken en tafels in combinatie met lage stoelen en tafels geven een dynamische draai aan jouw café inrichting. Zo kunnen je gasten kiezen waar ze gaan zitten. Voor groepen die even een drankje willen doen zijn barkrukken- en tafels erg fijn.
  • Normale stoelen en tafels. Uiteraard is dit onmisbaar in je café. Als gasten lang willen tafelen wordt er vaak gekozen om aan lage tafels en stoelen te zitten in plaats van aan barkrukken. Het is daarom belangrijk om te kijken naar zowel het comfort als de uitstraling van de meubels. Gelukkig zit je hiervoor bij Okido goed!
  • Banken brengen de sfeer direct naar je café. Ook zitten ze vaak comfortabel en zijn ze populair bij gasten. Kies daarom een Okido wandbank die past bij de rest van het interieur en waar gasten lang op kunnen blijven zittten.
  • Het lijkt misschien een minder belangrijk aspect voor je horeca café, maar de verlichting is een van de belangrijkere dingen bij het inrichten van een café. Goede verlichting zorgt voor sfeer, gezelligheid en dynamiek. Wij hebben lampen in verschillende stijlen en kleuren in ons assortiment, zodat er altijd iets naar wens tussen zit!
  • Daarnaast kun je zorgen voor meer zuurstof door bijvoorbeeld kamerplanten te kiezen die bij de cafe inrichting passen.

Laat je café door Okido inrichten

Vind je het lastig om je café in te richten, heb je er geen tijd voor of weet je niet waar je precies rekening mee moet houden? Laat je café inrichting dan aan Okido over! Wij hebben al verschillende cafés, restaurants en hotels in Nederland en buitenland ingericht. Zo genieten er verschillende horecazaken in Friesland, Groningen, Drenthe, de Randstad, Duitsland en zelfs op Curaçao van een sfeervolle inrichting van Okido. Ben je benieuwd welke horecazaken we hebben ingericht en hoe deze er nu uitzien? Kijk dan eens bij onze projecten.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je weten wat voor meubilair we nog meer in ons assortiment hebben? Kijk dan eens tussen ons horeca meubilair. Heb je vragen over je café inrichting of heb je hulp nodig bij het inrichten van je café? Neem dan contact met ons op via info@okidobv.nl of via 0513 418 882. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom. Onze adviseurs zitten voor je klaar!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!