Café inrichting

Een prachtige café inrichting met Okido horecameubilair

Een goede café inrichting is belangrijk om uw gasten op hun gemak te laten voelen. Hierbij is het belangrijk om het juiste meubilair voor uw horecazaak uit te zoeken. Want meubels die niet passen bij uw café, zullen geen goede indruk achterlaten bij uw gasten. Maar als tafels, stoelen, banken en verlichting goed op elkaar aansluiten en zorgen voor een gezellige sfeer, zullen mensen sneller binnen komen én langer blijven.

Maak uw café inrichting sfeervol met meubels naar keuze

Heeft u een sportcafé, bruin café of juist een modern café? Wat voor soort café u ook heeft, bij ons vindt u gegarandeerd de inrichting die bij uw café past. In ons ruime assortiment vindt u allerlei stijlen, kleuren en meubels in verschillende formaten. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

  • Barkrukken en bartafels zijn belangrijk voor de barinrichting of voor de horeca interieur inrichting. Hoge krukken en tafels in combinatie met lage stoelen en tafels geven een dynamische draai aan uw café inrichting. Zo kunnen uw gasten kiezen waar ze gaan zitten. Voor groepen die even een drankje willen doen zijn barkrukken- en tafels erg fijn.
  • Normale stoelen en tafels. Uiteraard is dit onmisbaar in uw café. Als gasten lang willen tafelen wordt er vaak gekozen om aan lage tafels en stoelen te zitten in plaats van aan barkrukken. Het is daarom belangrijk om te kijken naar zowel het comfort als de uitstraling van de meubels. Gelukkig zit u hiervoor bij Okido goed!
  • Banken brengen de sfeer direct naar uw café. Ook zitten ze vaak comfortabel en zijn ze populair bij gasten. Kies daarom een Okido wandbank die past bij de rest van uw interieur en waar gasten lang op kunnen blijven zittten.
  • Het lijkt misschien een minder belangrijk aspect voor uw horeca café, maar de verlichting is een van de belangrijkere dingen bij het inrichten van een café. Goede verlichting zorgt voor sfeer, gezelligheid en dynamiek. Wij hebben lampen in verschillende stijlen en kleuren in ons assortiment, zodat er altijd iets naar uw wens tussen zit!
  • Daarnaast kunt u zorgen voor meer zuurstof door bijvoorbeeld kamerplanten te kiezen die bij u cafe inrichting passen.

Laat uw café door Okido inrichten

Vindt u het lastig om uw café in te richten, heeft u er geen tijd voor of weet u niet waar u precies rekening mee moet houden? Laat uw café inrichting dan aan Okido over! Wij hebben al verschillende cafés, restaurants en hotels in Nederland en buitenland ingericht. Zo genieten er verschillende horecazaken in Friesland, Groningen, Drenthe, de Randstad, Duitsland en zelfs op Curaçao van een sfeervolle inrichting van Okido. Bent u benieuwd welke horecazaken we hebben ingericht en hoe deze er nu uitzien? Kijk dan eens bij onze projecten.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten wat voor meubilair we nog meer in ons assortiment hebben? Kijk dan eens tussen ons horeca meubilair. Heeft u vragen over uw café inrichting of heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw café? Neem dan contact met ons op via info@okidobv.nl of via 0513 418 882. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom. Onze adviseurs zitten voor u klaar!