Hotel inrichting

Het interieur van een hotel vormt de basis van de eerste indruk van de gasten. De inrichting van je hotel moet dus helemaal kloppen en het liefst de verwachting van de gast overtreffen. Maar hoe doe je dat? Met hulp van een goede partner! Okido heeft jarenlange ervaring met het inrichten van hotels en heeft een ruim assortiment hotel meubels. Van entree en receptie tot lobby en restaurant met terras: wij kennen het recept voor de ultieme gastvrijheid.

Hotel inrichting met thuisgevoel

Een warm, sfeervol en gastvrij interieur draagt bij aan de ultieme hotelbeleving van je gasten. De gasten willen graag een overheerlijke kop koffie drinken in een lekkere fauteuil, van een verbluffende cocktail genieten op een comfortabele barkruk of juist uitgebreid en luxe dineren in het restaurant. De inrichting van het hotel moet uitnodigend zijn en een gevoel van thuis geven, waardoor iedere gast zich welkom voelt.

Door comfortabele en uitnodigende zithoeken in de lobby ontstaat dat thuisgevoel al snel. Plaats banken, fauteuils en salontafels en creëer daarmee gezellige hoekjes waar gasten kunnen ontspannen en socializen. Zachte en comfortabele meubels met extra kussens en dekens zorgen voor een warme en gezellige uitstraling. Het comfort zorgt ervoor dat gasten graag langer blijven zitten en nóg een drankje bestellen. Goed voor de omzet!

Aandacht voor details bij hotel meubels

Bij Okido hebben we veel oog voor de details. Door te kiezen voor kleuren en materialen die warmte en gastvrijheid uitstralen, geef je de gasten een welkom gevoel. Gebruik hiervoor zachte en warme kleuren en materialen van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Dat zorgt voor een gevoel van luxe en comfort. Okido heeft een ruim assortiment meubels voor hotels van betaalbare kwaliteit. We denken graag met je mee voor de best passende inrichting van jouw hotel.

Wees welkom en kom inspiratie voor hotelinrichting opdoen in Heerenveen. In onze 2500 m2 tellende showroom nemen wij rustig de tijd voor je. De koffie staat klaar!

Sfeervolle inrichting van jouw hotel

Okido biedt een zeer uitgebreide collectie hotel meubels voor een sfeervolle inrichting van jouw hotel. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

Bekijk ook eens de foto’s van onze tevreden klanten.

Meer informatie over hotel inrichting?

Okido doet er alles aan om het karakter van jouw hotel in het interieur te benadrukken. Daarom denken wij graag actief mee en geven advies wanneer jij dat wilt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ons team kan bieden? Of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via  info@okidobv.nl, via 0513 418 882 of via de contactpagina. Onze adviseurs zitten voor je klaar!