Design je stoel

Design je eigen Richmond stoel!

De stoel Richmond is een elegante stoel, die je restaurant een luxueuze uitstraling geeft en die ook nog eens comfort biedt. Bij Okido kun je deze stoel zelf ontwerpen door een basiskleur te kiezen en vervolgens een unieke Pintail stoffering voor op de rugleuning te kiezen. Op deze manier kun je een unieke stoel creëren die niemand anders in Nederland in zijn bezit heeft! Onderscheid jezelf van de rest door deze prachtige unieke Richmond stoelen in huis te halen!

Hoe werkt het?

Je begint met het kiezen van een basiskleur. Je hebt hierbij de keuze uit blauw, zwart, roestbruin, goudbruin en legergroen. Dit is een velvet stoffering, die een groot zitcomfort biedt en een luxe uitstraling aan de Richmond stoel geeft. Vervolgens kies je een stoffering voor de achterkant van de rugleuning. Hierbij kun je kiezen uit ontelbaar veel Pintail stofferingen. Pintail stofferingen zijn stofferingen met trendy prints, die uw stoel een excentrieke en unieke look geven. Hieronder zijn een aantal opties te zien, maar in onze showroom vind je nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om als basis een microvezel stoffering te nemen. Deze stoffering is beter bestendig tegen vlekken en praktischer in het gebruik. Vraag naar de mogelijkheden, er is veel mogelijk!

pintail stoffen 1 300x200 - Design je stoel                        pintail stoffen 2 300x200 - Design je stoel                         pintail stoffen 3 300x200 - Design je stoel

Wanneer u een keuze heeft gemaakt en de stoel heeft ontworpen die perfect bij u past, dan zullen wij uw eisen aan onze fabrikant doorgeven, die uw stoel vervolgens vanaf nul voor u gaat produceren. Dit duurt uiteraard een aantal weken, het gaat hier namelijk om op maat gemaakte producten.

Kom langs!

Het ontwerpen van je eigen stoel werkt natuurlijk het beste wanneer je bij ons langskomt in Heerenveen. Face to face kunnen we een stuk sneller verschillende opties bekijken en verloopt de communicatie veel soepeler. Daarnaast kun je, als je in onze showroom bent, je laten verrassen door het zeer uitgebreide aanbod aan horecameubilair dat wij op voorraad hebben. Misschien kom je zelfs nog een andere tafel of stoel tegen die je goed kan combineren met de Richmond stoel! Je vindt ons op de Uranus 8 te Heerenveen.

Richmond: de trend van het najaar

De Richmond stoelen zijn uiteraard ook zonder Pintail stoffering verkrijgbaar. Wederom heb je hier de keuze uit zeven verschillende kleuren. Het voordeel van deze ‘standaard’ stoel (hij is natuurlijk nog steeds zeer stijlvol) is dat hij direct uit voorraad leverbaar is. Je kunt dus binnen enkele werkdagen genieten van deze prachtige horecastoel. Voor een leuke prijs haal je niet alleen comfort, maar ook uitstraling in huis. Hieronder vind je een overzicht van de populairste Richmond stoelen die wij uit voorraad kunnen leveren.

Een overzicht van al onze Richmond stoelen vindt u hier!

Een andere eyecatcher: de Ocean stoel en barkruk

Als aanvulling op of substituut voor de Richmond stoelen is de Ocean serie een ander paradepaardje van Okido. Deze stoelen en krukken zijn ook voorzien van een luxe velvet stoffering en zijn in iets andere kleuren verkrijgbaar.

Een overzicht van onze complete Ocean collectie vindt u hier!

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer informatie over deze unieke stoelen? Neem dan gerust contact met ons via het contactformulier op onze contactpagina. Ook kun je ons bereiken via 0513 418 882 (op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur) of info@okidobv.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van je droomstoel!

Menu