Houten tafelbladen

Materiaal

Prijs

Houten tafelbladen

Het blijkt vaak een lastige klus om de juiste horeca tafelbladen voor je horecagelegenheid te kiezen. Bij de inrichting moeten alle details op elkaar worden afgestemd. Bij Okido horeca en project inrichting hebben we een ruim assortiment houten horeca tafelbladen voor elk type horeca gelegenheid.

Tafelbladen van verschillende houtsoorten

Combineer de bladen met onze tafelonderstellen en je hebt de perfecte horecatafels. In onze showroom kun je veel verschillende ronde, vierkante en rechthoekige tafelbladen bekijken. Wij geven je daarnaast graag advies over de kleuren en vormen die bij elkaar passen.

Eiken hout

Eikenhout is een van de bekendste houtsoorten. Eikenhout is ontzettend hard, sterk en heeft een authentieke uitstraling. Van deze houtsoort kan van alles gemaakt worden.

Bij Okido horeca en projectinrichting hebben we een grote keuze aan eiken tafelbladen. Kies bijvoorbeeld voor tafelblad Grazia, een stoere industriële tafel met messing of koperen rand. Dit tafelblad is een absolute eyecatcher in jouw zaak! Of kies voor een rustieke eiken boomstamtafel. Onze boom tafelbladen hebben elk een unieke en onregelmatige vorm. Die het tafelblad een rustieke en doorleefde uitstraling geven.

Voordelen van eikenhout

  • Je kunt de tafel keer op keer schuren en coaten.
  • Eiken heeft een unieke en robuuste uitstraling.
  • Eiken is ontzettend hard en sterk.
  • Eikenhout is extreem duurzaam en gaat jaren mee.

Verschillende afwerkingen

Kies een ronde, vierkante en rechthoekige eiken tafelblad in drie verschillende afwerkingen: de Old Oak whitewash met een lichte, natuurlijke en doorleefde look, Eiken Antiek met een ruwe, handgemaakt donker houten tafelblad of kies voor ons Cesar tafelblad, afgewerkt met een blanke lak, wat het hout een naturel uitstraling geeft. Alle tafelbladen zijn handgemaakt, hierdoor hebben ze elk een unieke, onregelmatige bladstructuur.

Mangohout meubels

Het in Nederland enorm populaire mangohout is een soort die sterk en duurzaam is. Het is afkomstig van de mango fruitboom. Mangohout is een zeer harde houtsoort en is erg geschikt voor het maken van meubels. Mangohout heeft in de basis een warme kleur, maar door de kleurschakeringen in het hout kunnen er afwijkingen zijn, dit hoort bij de houtsoort. Het geeft meubels een robuuste en sierlijke uitstraling. Bovendien is elk meubelstuk uniek!

Voordelen van Mangohout

  • Mangohout is sterk en duurzaam.
  • Mangohout heeft een robuuste uitstraling.
  • Het past perfect bij hedendaagse industriële vintage meubels.
  • Goedkoper dan eikenhout