Horeca strandmeubilair

  1. Home
  2. Horeca strandmeubilair

Materiaal

Prijs

Zon, zand, zee en zwembadwater

Ze lokken klanten naar uw terras aan de kust of aan het zwembad, maar zorgen ook voor een flinke uitdaging: hoe houdt u uw terrasmeubilair mooi? Zelfs aluminium strandstoelen en terrastafels die voorzien zijn van een speciale coating worden aangetast door de zoute lucht, de zon en natte zwemkleding. Het gevolg? Snelle slijtage, een slordig terras en voortijdig hoge kosten.

Terrasmeubilair dat mooi blijft

Okido BV laat u graag kennismaken met haar ruime assortiment weerbestendige terrasstoelen, tafelonderstellen en ligbedden. De trendy meubels zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof en verstevigd met glasvezel. Dit maakt de meubels extreem slijtvast en goed bestand tegen zon, regen, zand, chloor- en zeewater.

We zetten de voordelen op een rijtje:

Blijven langer mooi. Zee- of chloorwater, de zilte zeelucht, zand en zon hebben geen invloed op dit terrasmeubilair. Zelfs in het Caribisch gebied is deze lijn razendpopulair.

Gemakkelijk schoon te houden. De stoelen en tafelonderstellen bestaan uit één geheel en zijn dus eenvoudig te reinigen met een hogedrukspuit.

Ultiem strandgevoel. De terrasstoelen, tafelonderstellen en ligbedden zijn niet alleen goed, ze zijn ook mooi, trendy en toch tijdloos en zullen uw gasten van een afstand uitnodigen om plaats te nemen.

Veilige keus. Wij werken al jaren met deze producten en kunnen u geruststellen: de meubels gaan écht langer mee.

Vele tevreden gebruikers. Vraag het een van de vele horecaondernemers die hun strand- of zwembadterras opsierden met dit meubilair en hij of zij zal u vertellen dat de meubels langer mooi blijven.

Gunstige prijs. Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs. Dat is het devies van Okido, ook bij de weerbestendige lijn.

Naast het strandmeubilair hebben we ook een groot assortiment outdoor producten voor uw horecagelegenheid.

Vragen over strandmeubilair? Wij staan voor je klaar!

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek product. Welke kleuren zijn voorradig, en wat zijn de afmetingen. Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 0513 418 882 (elke dag 9:00–17:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!