Melamine tafelbladen zijn geschikt voor binnen gebruik

Melamine tafelbladen bestaan uit spaanplaat met daarop een geperste kunststof toplaag. Ze zijn alleen geschikt voor binnen gebruik. Het totaal is een ijzersterk tafelblad dat goed scoort op hygiëne, kleur- en slijtvastheid. De horeca tafelbladen zijn eenvoudig te reinigen met een natte doek. Ons assortiment bestaat uit melamine tafelbladen in vele kleuren en decors, glad of met structuur.

Wat is melamine?

Melamine wordt gemaakt door kunststof te voorzien van een dun laagje melaminehars. Dit kan met een glanzende of matte afwerking zijn, maar ook met een houtmotief of andere soorten motieven. Het materiaal wordt door hitte en druk aangebracht. Dankzij de hars blijft de coating plakken op het hout. Zoals ook bij tafelbladen heeft melamine tafelblad een krasvrij en slijtvast oppervlak. De kwaliteit van melamine tafelbladen is dus beduidend hoger dan tafelbladen zonder melamine. Dit product wordt dus ook veel gebruikt in de horeca.

Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met je mee te denken.

Bekijk onze melamine tafelbladen