Barkrukken zover het oog reikt

Onze nieuwe velvet barkrukken uitgelicht

Bij Okido moeten we vaak maanden vooruit denken. De collectie die wij in het najaar verkopen, moeten we vaak in het voorjaar al inkopen. We willen een groot deel van onze collectie namelijk uit voorraad verkopen en met leveranciers in zo veel verschillende landen is het van belang om ver van tevoren al knopen door te hakken. Dit geldt ook voor een groot deel van onze barkrukken: deze worden in het voorjaar of de zomer besteld en komen dan eind zomer en begin najaar langzaam maar zeker bij ons binnen druppelen. Elke keer als er een container vol krukken binnenkomt, worden we weer enthousiast. Zo enthousiast, dat we in deze blog graag een aantal nieuwe barkrukken voor je op een rijtje zetten. Het overkoepelende thema: velvet!

barkrukken met wolkenlucht zonder tekst 1000x540 - Barkrukken zover het oog reikt

Het tiental van links naar rechts: Austin, Demi, Ocean, Demi, Demi, Demi, Detroit, Ocean, Detroit, Ocean

Laten we maar meteen met onze favoriet beginnen: de Ocean barkruk. Deze kruk combineert zitcomfort met een elegante uitstraling en is in het blauw, okergeel en legergroen leverbaar. Uiteraard komt hij zeer goed tot zijn recht wanneer je hem combineert met zijn kleinere broertje, de Ocean stoel, die ook in verschillende velvet varianten beschikbaar is. De kleuren van de verschillende Oceans complementeren elkaar uitstekend en zorgen in elk interieur voor een luxe ambiance.

IMG 3662 300x225 - Barkrukken zover het oog reikt
IMG 3640 scaled - Barkrukken zover het oog reikt

De volgende kruk die we in de spotlight zetten, is de Demi kruk. Deze barkruk is in vier verschillende velvet uitvoeringen verkrijgbaar: zwart, blauw, roestbruin en goudbruin. De Demi hebben we, net als de Ocean, ook als stoel in onze collectie opgenomen. Zo kun je dus hoogteverschillen aanbrengen in je interieur, maar wel eenheid blijven uitstralen: je gebruikt immers hetzelfde model. Het gebruik van hoogteverschillen is een trend die de laatste jaren flink aan populariteit heeft gewonnen. Bij Okido gaan we graag mee met de trends als het op ons assortiment aankomt: lekker combineren dus!

Dan is er nog de Detroit. Dit is de kruk die we het meest recentelijk hebben binnen gekregen en we zijn helemaal fan. Bij deze horeca barkruk heb je keuze uit twee kleuren: goudbruin en zwart. Twee uitvoeringen die goed matchen met veel andere kleuren en dus in vrijwel elk interieur passen. De Detroit krukken hebben een iets lagere zithoogte dan de andere en zijn voorzien van kleine leuninkjes: zo weet je in ieder geval zeker dat je er niet vanaf valt.

detroits 300x225 - Barkrukken zover het oog reikt
richmond austin 300x225 - Barkrukken zover het oog reikt

We sluiten af met de barkruk Austin. Die is maar in één kleur verkrijgbaar. Dat maakt hem totaal niet zielig hoor, hij redt het prima in zijn eentje. Deze kruk is namelijk een soort babyvariant van de immens populaire Richmond stoel. Hij heeft een vergelijkbaar patroon op de rugleuning en laat zich graag naast zijn grotere (eigenlijk kleinere) broer zetten. Nogmaals: hoogteverschil is hot en op deze manier verlies je je eenheid niet!

Kort samengevat: onze nieuwe velvet krukken zijn het helemaal. En misschien nog wel beter: alle krukken die in deze blog de revue zijn gepasseerd, zijn uit voorraad leverbaar! Je kunt dus binnen een paar dagen al plaatsnemen op deze heerlijk zittende krukken. Voor een overzicht van alle krukken kun je hier terecht. Mocht je vragen hebben, neem dan vooral eens contact met ons op. We helpen je graag bij het uitkiezen van een mooie kruk!

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!