Projectinrichting zorg

Projectinrichting zorg: creëer een geruststellende en functionele omgeving

In de zorgsector is een goed ontworpen omgeving heel belangrijk voor het welzijn van zowel patiënten als zorgverleners. Een doordachte projectinrichting maakt het verschil in het creëren van een comfortabele en efficiënte ruimte. Okido heeft jarenlange ervaring met het inrichten van diverse soorten zorglocaties. We begrijpen de specifieke behoeften en eisen van zorginstellingen en zijn in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de visie van de instelling.

Projectinrichting zorg: veilig, comfortabel en functioneel

Om een veilige, comfortabele en functionele omgeving te bieden voor patiënten en hun zorgverleners moet het zorg meubilair aan verschillende criteria voldoen.

De strenge veiligheidsnormen in de zorg zijn er natuurlijk niet voor niets en ook het interieur en de meubels moeten daaraan voldoen. Het risico op ongevallen, zoals vallen of beklemming, moeten worden geminimaliseerd. Zorg meubels zijn daarom stabiel, stevig en duurzaam. Ook hygiëne is van belang. Reinigen en desinfecteren van het meubilair moet snel en eenvoudig kunnen, om zo de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

Ook het comfort van de meubels is ontzettend belangrijk voor patiënten. Zij brengen vaak langere periodes zittend of liggend door. De meubels moeten goede ondersteuning bieden om fysieke ongemakken of zelfs letsel te voorkomen.

Het meubilair in de zorg moet daarnaast ook goed te gebruiken zijn voor de zorgverleners. Zo moeten de meubels voldoen aan de specifieke arbo-eisen zoals verschillende werkhoogtes om het werk veilig en gezond te houden voor de werknemers.

Okido houdt bij projectinrichting zorg al deze aspecten scherp in de gaten.

De zorg wordt op zijn wenken bediend met comfortabele banken en stoelen, die wel tegen een stootje kunnen. Bekijk ook eens de foto’s van onze tevreden klanten in de zorg.

dagelijks 1 1024x768 - Projectinrichting zorg

Dagelijks Leven Zorg locatie Boxtel

Projecten

Het juiste zorg meubilair draagt bij aan welzijn en tevredenheid

Naast de praktische eisen die worden gesteld aan projectinrichting in de zorg, is het ook belangrijk dat de patiënten, cliënten, zorgverleners en bezoekers zich thuis voelen bij de zorginstelling. Een patiënt die zich op zijn of haar gemak voelt in de zorgomgeving, is meer tevreden en ervaart een comfortabel herstelproces. Ook het algemene welzijn stijgt in een fijne omgeving.

Okido levert maatwerk bij projectinrichting zorg

Elke zorginstelling heeft unieke vereisten en voorkeuren als het gaat om de inrichting en het meubilair. Okido biedt flexibele oplossingen voor projectinrichting zorg en we denken met veel plezier mee over de juiste meubels, kleuren en stoffen.

Heb je vragen? Neem contact op!

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor een zorginstelling of zorglocatie? Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van horeca interieurs en inrichting hebben we voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. Neem contact met ons op via info@okidobv.nl, via 0513 418 882 óf kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag!