Aanbieding: armstoel Floris

Armstoel Floris: een ware eyecatcher

Okido pakt uit: Armstoel Floris in 4 trendy kleuren, nu geen €79,95, maar slechts €59,95!

De armstoel Floris is een hippe stoel met een trendy klassieke twist. De combinatie van het gave ontwerp, de prachtige materialen en fraaie verfijning zorgen ervoor dat je een echte musthave in huis haalt. Met Floris kun je dan ook alle kanten op. Een aanwinst voor aan de eettafel, op een slaapkamer of in restaurants.

De prachtige duurzame basis als kuip gestoffeerd met het mooiste fluweel zorgt voor een stevige zit.
Armstoel Floris is in het bezit van licht uitlopende poten, uitgevoerd in zwart metaal, waardoor de stoel stevig op de grond staat en ook nog eens een leuke speelse touch krijgt.

Floris is een elegante eetkamerstoel voorzien van de meest prachtige vormen, materialen en contrasten, wat Floris maakt tot een unieke stoel die helemaal in de dagelijkse trend past.

Keuze genoeg!

De stoel Floris is in 4 mooie kleuren uit voorraad leverbaar: binnen afzienbare tijd kun je deze prachtige stoelen dus al in huis hebben!

floris x4 600x423 - Aanbieding: armstoel Floris

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer informatie over deze mooie stoelen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kun je ons bereiken via 0513 418 882 (op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur) of mailen naar info@okidobv.nl. Wij helpen je graag bij het vinden van je droomstoel!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!