Barkrukken met rugleuning

Mooie barkrukken met rugleuning vindt u bij Okido!

Barkrukken en barstoelen met rugleuning zijn een aanwinst voor uw horecazaak. Wilt u graag een dynamische en spontane sfeer creëren? Of wilt u graag onderscheid maken tussen normale tafels en stoelen en hoge varianten? Dan zit u met een kruk met rugleuning voor uw bar helemaal goed. Bij Okido vindt u verschillende barkrukken met rugleuning in verschillende stijlen, materialen en kleuren.

Het aanbod aan barkrukken en barstoelen met rugleuning

Okido heeft een groot aanbod aan barkrukken inclusief rugleuning. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren, stijlen en maten. Zo zit er altijd iets voor uw horecazaak bij. Zo heeft u bij ons keuze uit houten barkrukken, metalen krukken, barkrukken van kunstleder en nog veel meer materialen. Heeft u een donkere horecazaak? Ga dan voor een industriële barkruk met rugleuning in een donkere kleur. Denk aan blauw, zwart of grijs. Maar we hebben ook lichte kleuren en felle kleuren in ons assortiment.

De voordelen van Okido barkrukken met rugleuning

Barkrukken zijn niet alleen een aanwinst voor uw horecazaak omdat het mooi staat, maar er zitten ook een paar voordelen aan. Want naast een dynamische en spontane sfeer zorgen barkrukken ook voor het volgende:

  • Het is langer vol te houden op een barkruk met rugleuning, omdat het meer ondersteuning biedt dan een barkruk zonder rugleuning.
  • U creëert een gezellige plek voor uw gasten om te zitten.
  • De barkrukken van Okido zijn van optimaal zitcomfort.
  • Okido heeft barkrukken die geschikt zijn voor elke interieurstijl.
  • Bij Okido vindt u tevens een groot assortiment barkrukken, waardoor er altijd een exemplaar tussen zit die aansluit op uw wensen.

Barkrukken met rugleuning kopen bij Okido

Heeft u een of meerdere mooie barkruk gezien? Vraag dan een offerte aan! Heeft u nog vragen over een bepaald product of wilt u meer informatie over barkrukken met armleuning? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag!

Maak uw horecazaak compleet!

Wilt u de rest van uw horecazaak ook een nieuwe uitstraling geven? Dan bent u bij Okido aan het juiste adres! Wij hebben, naast barkrukken met armleuningen, nog meer horecameubelen voor uw horecagelegenheid. Zo hebben wij ook bartafels voor uw barkrukken en normale horeca stoelen en tafels. Vraag een offerte aan of neem contact op als u meer wilt weten of vragen heeft!