Buitenmeubilair

Buitenmeubilair voor horeca nodig? Ga voor Okido!

Het juiste buitenmeubilair vinden kan best lastig zijn, want welke meubelen passen bij jouw terras, zorgen voor sfeer en voor terugkerende gasten? Daarnaast moeten buitenmeubelen uiteraard ook weerbestendig en van goede kwaliteit zijn. Dan begrijpen we dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig heeft Okido veel buitenmeubilair van hoogwaardige kwaliteit in het assortiment. Zo zit er gegarandeerd iets tussen wat perfect op jouw terras past!

Een greep uit ons horeca buitenmeubilair

Wij hebben verschillende soorten buitenmeubilair voor de horeca in ons aanbod, geschikt voor verschillende terrassen. Heb je een groot terras en wil je deze luxe inrichten? Ga dan voor onze prachtige lounge-en barmeubels. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen. Vooral in combinatie met lage terrasstoelen en terrastafels komen de hoge barmeubels goed tot zijn recht. Dit komt omdat de gasten dan zelf kunnen kiezen aan welke soort tafel ze willen zitten.

Ben je meer op zoek naar een totaaloplossing? Kijk dan eens tussen onze terrassets, bestaande uit een tafel, stoelen en/of een bank. Maar ook voor parasols of losse tafelbladen– en terras tafelonderstellen kun je bij ons terecht. Of je nu een restaurant, (bruin)café, hotel of bar heeft, je kunt altijd je eigen buitenmeubelen mixen en matchen.

Buitenmeubelen van verschillende materialen

Wil je zeker weten dat het buitenmeubilair ook weer en wind doorstaat, omdat je bijvoorbeeld niet de ruimte hebt om je meubelen elke dag binnen te zetten? Dan ben je bij Okido aan het juiste adres. Onze buitenmeubelen zijn gemaakt van weerbestendige materialen en/of materialen die weinig onderhoud nodig hebben. Denk aan:

  • Kunststof meubelen. Dit materiaal is zeer weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Ook scoort dit materiaal goed op duurzaamheid. Kortom, een ideale keuze!
  • Metalen meubelen. Dit materiaal zorgt voor een mooie industriële uitstraling. Naar verloop van tijd kan onbehandeld metaal gaan roesten als het wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Om dit te voorkomen kun je een coating aanbrengen.
  • Houten meubelen. Houtmaterialen zoals teakhout zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Wil je buitenmeubilair van hout buiten laten staan, zorg er dan voor dat het hout goed behandeld is met een olie. Het fijne van houten meubelen is dat ze op elk terras sfeer creëren.
Niets gevonden.

Buitenmeubilair kopen? Neem contact op!

Ben je toe aan nieuw buitenmeubilair voor je horeca? Zoek dan niet verder. Wij hebben alles wat je nodig hebt. Heb je vragen of wil je buitenmeubelen bestellen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerenveen. Onze adviseurs helpen je graag.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!